12 Instagram accounts die je NU moet volgen!

12 Instagram accounts die je NU moet volgen!

TRAVEL | door Redactie

Ons favoriete sociale netwerk heeft de unieke kans om mensen te inspireren en verbazen over de wondere van onze wereld. Of het nu een GoPro actie shot is, of een foto van een bijzonder mooi uitzicht, Instagram is een inspirerend platform voor rondreizende fotografen. Iedere foto is een digitale ansichtkaart van een stemming waar jij ook heen móét.

Als je bucketlist nog wat inspiratie nodig heeft, dan zijn hier de 12 beste reis Instagram accounts die je moet volgen!

 

FUNFORLOUIS
Louis Cole is een Britse filmmaker en YouTuber die al meer dan vier jaar zijn globetrotter reis documenteert in zijn dagelijkse vlogs. Hij heeft ook zijn eigen productlijn met zijn persoonlijke slogan: ‘Live The Adventure’. Aan het einde van dit jaar wil hij om de hele aarde heen reizen met een licht vliegtuig om de film Beyond Borders op te nemen . Geen te kort aan inspiratie op zijn Instagram feed!

 

JordHammond
Jordan Hammond omschrijft zichzelf als “Travel photographer and cheese enthusiast”. Zijn passie voor fotografie bloeide op toen hij tijdelijk in China woonde. Jord reist het liefst in Azië en daarom staat zijn Instagram vol met diverse foto’s; van natuur tot krottenwijken. Zijn kleurrijke stijl maakt elke foto om bij weg te dromen.

 

STAYANDWANDER
Stay & wander is een content powerhouse bestaande uit een team van getalenteerde fotograven. Door hun natuur(lijke) kiekjes wil je je tassen inpakken en je stadsleven voorbij kussen voor wilde landschappen.

 

CHRISBURKARD
Chris Burkard is een talentvolle avonturier, fotograaf, spreker en auteur. Hij reist het hele jaar door naar het uiteinde van de wereld om verhalen vast te leggen wat mensen zal inspireren anders naar de natuur te kijken. In zijn werk ligt de focus op outdoor, reizen, avontuur en lifestyle, omringd door onaangeraakte natuurgebieden.

 

OVUNNO
De Spaanse Oliver Vegas heeft een liefde voor natuur. Dit komt voort uit zijn jeugd waar hij zijn meeste tijd doorbracht in de mooiste nationale parken van Spanje. Zijn wanderlust-worthy foto’s heeft hem meer dan 400K volgers opgeleverd op Instagram en campagnes met Nike en Coca-Cola. “I try to expose a different aspect of every place. That is what every photographer has to do, portray the magic that we always seek in our trips.”

 

DOYOUTRAVEL
Jack Morris en zijn vriendin Lauren Bullen (@gypsea_lust) zijn Instagram’s regerende koning en koningin als het aankomt op reizen. Het perfecte koppel met hun onmogelijke tan reizen naar de mooiste locaties zoals Bora Bora, Kenya, Australië en Marokko. Geen schijn van kans om zonder een beetje jaloezie door hun feed te scrollen.

 

MRBENBROWN
Explorer, vlogger, professioneel video- en fotograaf, Ben Brown is “all work, all play”. Een voormalig wereldkampioen kajakker die nu de wereld rondreist met zijn camera. Op zijn YouTube kanaal staan filmpjes van de meest adembenemende avonturen en uitzichten. Zijn Instagram en blog leveren genoeg inspiratie en kijkplezier op voor je bucketlist!

 

DANIELKORDAN
Daniil Korzhonov aka Daniel Kordan is een Russische fotograag wiens fotografie de wereld een stukje dichterbij je brengt. “Licht en kleur inspireert de mens om te leven en hun hart te openen naar de wereld” – en zijn foto’s zeggen niks anders. De kiekjes die hij dagelijks op zijn Instagram account zet creëren een wereld dat lijkt op een schilderij of sprookje.

 

LEBACKPACKER
Johan Lolos is een Belgische self-taught fotograaf met een passie voor outdoors. Nadat hij was afgestudeerd, reisde hij een jaar door Australië en liet hij het prachtige land zien door zijn lens op Instagram. Toen National Geographic en BuzzFeed hem benaderde om foto’s te gebruiken van zijn reis, ging alles ineens heel snel. Hij werd fulltime fotograaf en keek nooit meer achterom.

 

ALEXSTROHL
Alex Strohl met zijn 1,9 miljoen volgers op Instagram verteld een verhaal met zijn fotografie. Hij legt authentieke momenten vast die zich voor zijn ogen voordoen. Zijn foto’s zijn gepubliceerd in veel geliefde tijdschriften zoals Forbes, Vanity Fair en Gentleman’s Journal. Hij woont nu in Montana maar spendeert zijn tijd meestal onderweg opzoek naar een nieuw avontuur.

 

EVERCHANGINGHORIZON
Quin Schrock is een avontuurlijke lifestyle fotograaf gebaseerd in Zuid Californië. Als kind spendeerde Quin zijn meeste tijd buiten surfend en skatend. De vrijheid die hij hier opdeed is nooit weggegaan en hij doet nog steeds niets liever dan buitenspelen. Alleen nu is de wereld zijn speeltuin. Zijn camera neemt hij overal mee naar toe en zijn Instagram volgers volgen zijn elke move.

 

TRAVISBURKEPHOTOGRAPHY
Travis Burke zijn creatieve aanpak in wildernis fotografie komt voort uit zijn eigen perspectief op het leven. Vergezelt met zijn handgemaakte avontuurmobiel, reist hij de wereld over en overwint hij elke uitdaging die op zijn pad komt. Lopen op het randje van een ravijn of de volle 338 KM John Muir Trail backpacken, niks is te gek. Hij verlegt iedere keer zijn grenzen (en die van zijn avontuurmobiel ;)).
Comments:Reis van Seattle naar LA met panoramisch uitzicht in deze trein!

Reis van Seattle naar LA met panoramisch uitzicht in deze trein!

Ga Mario Kart nu in real life spelen!

Ga Mario Kart nu in real life spelen!

Volg ons op Facebook!