Palladium en SOPOPULAR ontwerpen samen een collectie

Palladium en SOPOPULAR ontwerpen samen een collectie

STYLE | door Lars Tibben

Palladium en SOPOPULAR ontwerpen samen een collectie die de minimalistische stijl van Blechman verzoent met de stoere mannelijkheid van Palladium. Alle kenmerkende elementen van Palladium zitten in dit paar verwerkt (de rubberen neus, de beroemde gekartelde zool), maar ook de ontwerper heeft er duidelijk zijn stempel op gedrukt. Zo zijn de veters vervangen door een rits, die verborgen zit achter een elegante schoentong.

“Ik ben zeer blij dat de samenwerking tussen Palladium en SOPOPULAR een volgende fase ingaat. Palladium heeft mijn benadering van esthetiek volledig begrepen”, licht Daniel Blechman toe over zijn samenwerking met Palladium Boots. “Bovendien werken we op een heel natuurlijke en harmonieuze manier samen.”

De boots Pampa Hi SOPOPULAR zijn verkrijgbaar in drie effen kleuren: Ash (een tijdloos, licht grijs), Black en Otan (intens donkergroen). Dit model is bovendien het eerste paar van Palladium in bijzonder zacht en superieur suède.

De collectie Palladium x SOPOPULAR is vanaf maart 2016 in gelimiteerde oplage verkrijgbaar in geselecteerde Europese winkels:
• SPRMRKT, Amsterdam, Ibiza
• Margreeth Oosthoorn, Rotterdam
Verkoopprijs: € 179,95

www.palladiumboots.com

sopopular-palladium-boots-pampa-hi-003

sopopular-palladium-boots-pampa-hi-005

sopopular-palladium-boots-pampa-hi-001

sopopular-palladium-boots-pampa-hi-006
Comments:Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven. Volg hem op Instagram @larstibben


Interviews met de meeste getalenteerde Instagrammers van dit moment

Interviews met de meeste getalenteerde Instagrammers van dit moment

Explore Amsterdam met Palladium Boots

Explore Amsterdam met Palladium Boots

Volg ons op Facebook!