Abel Vita Odor: 100% natuurlijk parfum

Abel Vita Odor: 100% natuurlijk parfum

BEAUTY | door Redactie

Tegenwoordig leven we zo veel bewuster dan, pak ‘m beet, 10 jaar geleden: we willen weten waar ons eten vandaan komt, wat er precies in zit en wie onze kleding maakt. Ook bij beauty is het verhaal erachter heel belangrijk geworden. Niet zo gek, want je huid is je grootste orgaan dus hetgeen je op je giecheltje smeert moet daarom zo natuurlijk mogelijk zijn en niet op dieren zijn getest. Maar hoe zit het eigenlijk met het parfum? Er bestaan al langer natuurlijke geuren, maar het jonge Nederlandse geurenhuis Abel is een van de weinige die 100% natuurlijk geuren biedt met de lancering de Vita Odor collectie.

Iedere geur uit de Vita Odor collectie is volledig opgebouwd uit natuurlijke producten die, waar mogelijk, biologisch gecertificeerd zijn. Door het 100% natuurlijke karakter van de geuren is de belevenis voor iedereen een uiterst persoonlijke ervaring (lees: verschilt echt per persoon). De Vita Odor collectie bestaat uit vijf unisex geuren: white vertiver, golden neroli, red santal, cobalt amber, grey labdanum. Dus voor elk persoon -en elke stemming!- wat wils. Samen met de Nieuw Zeelandse master parfumeur Isaac Sinclair ontdekte Abel een nieuwe formule om het beste natuurlijke parfum te creëren, met als resultaat een 100% natuurlijke geur gemaakt van een hoog geconcentreerde mix van natuurlijke oliën en extracten. Ook fijn: de geuren blijven een dag zitten.

Prijs: 15 ml eau de parfum voor €45,-, 50 ml eau de parfum voor € 98,-

De gehele collectie is vanaf zaterdag 12 november verkrijgbaar via onder andere winkels als Skins Cosmetics, Tenue de Nimes, en COTTONCAKE alsook online op abelodor.com.

 

schermafbeelding-2016-11-08-om-18-24-03

schermafbeelding-2016-11-08-om-18-12-01

 

 
Comments:Redactie

Volg The Urbanites ook op Instagram @theurbanites_nl


Tried & tested: Apothecary Preparations van Kiehl’s

Tried & tested: Apothecary Preparations van Kiehl’s

Nieuwe app traint mannen die vroegtijdig klaarkomen

Nieuwe app traint mannen die vroegtijdig klaarkomen

Volg ons op Facebook!