A dream come true! Overnacht in een onderwater kamer!

A dream come true! Overnacht in een onderwater kamer!

TRAVEL | door Redactie

Dit is zó cool. In het Manta Resort op Pemba Eiland in Tanzania kun je overnachten in een onderwaterkamer! Omgeven door kristalhelder water en de meest kleurrijke vissen zo ver het oog reikt! Deze slaapkamer is echt het paradijs met een 360 graden panorama uitzicht van de onderwaterwereld. In plaats van schaapjes, kun je hier visjes tellen!

Het drijvende huisje bestaat uit drie lagen. Voor optimaal tannen ga je naar het dak. Hier heb je een heerlijke lounge area waar je de hele dag volop kunt genieten van de zon en ’s avonds laid back de sterren kunt bewonderen. Op sommige dagen kun je hier zelfs de melkweg zien! Op het dek, op zeeniveau, vind je nog een relaxte loungehoek waar je ’s ochtends kunt genieten van een heerlijk ontbijtje. Ook de badkamer vind je op deze verdieping. Slapen doe je natuurlijk op de onderste verdieping, onderwater!

’S Avonds gaan de onderwater lichten rondom de ramen aan. Dit trekt andere visjes en onderwaterdieren aan dan overdag, zoals inktvissen. Die kun je vanaf je bed dan mooi bewonderen.

Kijk voor meer informatie over het resort en de kamer op de website van het Manta resort hier.

Underwater-Room-from-inside-in-the-dark-1
Comments:Reis van Seattle naar LA met panoramisch uitzicht in deze trein!

Reis van Seattle naar LA met panoramisch uitzicht in deze trein!

Ga Mario Kart nu in real life spelen!

Ga Mario Kart nu in real life spelen!

Volg ons op Facebook!