ALIX The Label lanceert limited collectie voor festivalgangers

ALIX The Label lanceert limited collectie voor festivalgangers

STYLE | door Redactie

Op zaterdag 14 april 2018, de eerste dag van het meest modieuze festival der festivals, Coachella Valley Music and Arts festival en de kick-off van het internationale festivalseizoen, lanceert het Nederlandse modemerk ALIX The Label een bijzondere limited collectie: Festival Chapter.

Festival Chapter
De in beperkte oplage geproduceerde ALIX the label festivalcollectie bestaat uit elf items waaronder een flowy rok en top met sequins, de ultieme sexy kanten jurk en een – uiteraard – must have rock T-shirt. Want, zoals liefhebbers van het merk inmiddels gewend zijn, kenmerken de collecties van ALIX the label zich door een aantal ‘young, wild and free’ kledingstukken, altijd met een duidelijke touch off Rock-‘n-Roll. Voor de lancering van deze capsulecollectie reist het label af naar de plek waarop de Festival Chapter geinspireerd is: Coachella. Dat doet het merk niet alleen: influencers zoals Anna Nooshin, Maan, Claartje Rose, Stephsa, Vivian Hoorn en Danie Bles reizen met ALIX The label mee naar Californie om zo de collectie in haar natuurlijke habitat voor het eerst te kunnen tonen aan de rest van de wereld.

Schermafbeelding 2018-04-19 om 19.52.06

ALIX the POP-UP – 21 april 2018
Meteen na de internationale presentatie is de collecie digitaal verkrijgbaar via alixthelabel.com en bij een aantal geselecteerde winkels. Daarnaast is de limited festivalcollectie één dag verkrijgbaar in de ALIX’ pop up store op 21 april 2018 in de Negen Straatjes in Amsterdam.

Schermafbeeldinfg 2018-04-19 om 19.52.06

Coachella 2019
Om alle fans van het merk de ultieme Festival Chapter-beleving mee te kunnen geven, worden er tijdens de pop-up verschillende prijzen weggegeven, waaronder een hoofdprijs van twee kaarten voor Coachella 2019. Iedereen die een festivalitem aanschaft, mag aan de bingomolen draaien en maakt kans op een  Festival Chapter-pakket, shoptegoed of de ultieme hoofdprijs: twee tickets voor Coachella 2019.

ALIX the POP-UP
21 april 2018
Runstraat 25, Amsterdam
Openingstijden : 10:00 – 17:00
Comments:Limited edition shirt JORIK nu te koop

Limited edition shirt JORIK nu te koop

Support Ajax op weg naar Champions League-finale met unieke shirts

Support Ajax op weg naar Champions League-finale met unieke shirts

Volg ons op Facebook!