Als streetart liefhebber moet je hierheen!

Als streetart liefhebber moet je hierheen!

ENTERTAINMENT | door Redactie

Dol op kunst? Bezoek de beurs van Berlage vandaag of morgen voor de twee editie street art fair Amsterdam. Met meer dan 150 exhibities kijk je je ogen uit!

Wel bekende en upcoming artiesten en fotografen van over de hele wereld stellen hier hun kunst tentoon. De focus dit jaar lag voornamelijk op street art, dus als je daarvan houdt is dit zeker een bezoekje waard. Kijk en vergelijk streetart uit allerlei verschillende landen met verschillende culturen en wie weet ga jij nog met iets leuks naar huis.

De artiesten zijn afkomstig uit de Verenigde Staten, Australië, Frankrijk, Japan en Engeland met onder andere de internationaal bekende Tracey Emin. Zij is een bekende artiest die zich in zet voor feminisme door seks te gebruiken als onderdeel van haar kunstwerken. Damien Hirst uit Engeland is een van de meest bekende influencer en artiest van deze generatie. De dood is een groot thema in zijn werk en zijn kunst trekt alle aandacht. En dat is niet voor niks! Verder zul je werken voorbij zien komen van Mr. Brainswash, een pop graffiti artiest en filmmaker actief vanuit Los Angeles.

Dit en nog veel meer diverse kunst is allemaal te zien in de Beurs van Berlage vandaag en morgen! Ben je dus opzoek naar wat nieuwe inspiratie of heb je gewoon zin om geinspireerd te worden? Breng dan een bezoekje dit weekend aan de street art fair. Op vrijdagavond vanaf 18:00 wordt de aftrap gehouden met champagne en DJ’s en zaterdag is de exhibitie geopend van 11:00 tot 17:00. En het mooiste is nog: zaterdag is de toegang helemaal gratis!

Kijk voor meer informatie op: http://www.amsterdamartfair.com/
Comments:Uniqlo komt naar Amsterdam

Uniqlo komt naar Amsterdam

Libertine Petit Café op de Noordermarkt

Libertine Petit Café op de Noordermarkt

Volg ons op Facebook!