Amsterdam… Are you ready to step up to the Oche?

Amsterdam… Are you ready to step up to the Oche?

ENTERTAINMENT | door Redactie

Op 4 maart wordt een uniek concept geïntroduceerd in Nederland; een bar die social experiences een nieuwe dimensie geeft. Oche Amsterdam transformeert het bekende dartspel tot een sociale beleving anno 2020. Gasten worden uitgenodigd om hun telefoon weg te leggen om zich 85 minuten lang te storten op een gepersonaliseerd dartspel vol actie. Ondertussen kunnen zij genieten van heerlijke shared menus die met lokale producten zijn samengesteld door de bekroonde food whisperer Niels van Halen; chef-consultant en o.a. voormalig chef-kok van het Michelin erkende restaurant De Hoefslag. Uiteraard zijn alle gerechten speciaal gemaakt om met die ene vrije hand te eten.

Oche heeft op Amsterdam geïnspireerde cocktails die specifiek bij het menu passen, maar ook een uitgebreide bier- en wijnkaart, waarbij het bier zichzelf tapt tot perfectie. Samen met een prachtig ontworpen ruimte aan het centrale Rembrandtplein zal Oche een ultieme en unieke toevoeging zijn aan het Amsterdamse horecaleven.

Het concept is overgewaaid vanuit Oslo waarna er een vestiging is geopend in Brisbane, Australie. Amsterdam is de derde vestiging wereldwijd met een lokaal geselecteerd team. General manager Boy Michaelidis heeft, oa door zijn werkervaring bij Brut de Mer, veel ervaring met de Amsterdamse horeca en inmiddels een team van 26 medewerkers onder zich. Zij zullen ervoor zorgen dat iedere bezoeker bij Oche de juiste ervaring op zal doen.

“Oche staat voor een terugkeer van de analoge sociale beleving, waarin de smartphone niet langer het middelpunt zal vormen. In plaats daarvan krijgen sociale relaties de prioriteit en de aandacht die ze wellicht al lange tijd niet hebben gehad.”, vertelt Michaelidis.

Chef Niels van Halen weet verfijnde gerechten te presenteren als ultiem finger food en meer. “Ons menu bestaat uit gerechten die gemakkelijk te eten zijn. En denk dan niet aan de typische gefrituurde borrelsnacks. We serveren mooi opgediende, smaakvolle gerechten die speciaal gemaakt zijn om te delen en bij iedereen in de smaak te vallen, met uiteraard ook voldoende opties voor vegetariërs.”

De opening van Oche Amsterdam vindt plaats op woensdag 4 maart. Het is een perfecte plek voor een avond met vrienden, maar ook voor personeelsuitjes, feestjes of een borrel voorafgaand aan een verdere langere avond. Oche heeft traditionele dartborden voorzien van elektronische gamefuncties, waardoor ze meerdere games bevatten en automatisch de score bijhouden.Comments:


Volg ons op Facebook!