Amsterdam inspireert Baskèts

Amsterdam inspireert Baskèts

ENTERTAINMENT | door Redactie

Inspiration Never Sleeps

Amsterdammers en liefhebbers van de hoofdstad kunnen hun hart ophalen bij de nieuwste brandfilm van Baskèts. In de video ‘Inspiration Never Sleeps’ zien we Mokum zoals we haar bijna nooit meer meemaken: stil en verlaten. Iconische plekken in de stad zoals het Rijksmuseum en het Olympisch stadion vormen het decor voor de video die zich ‘s nachts afspeelt. In het holst van de nacht lijkt de stad haast uitgestorven.

Schijn bedriegt. De hoofdpersonen die in beeld verschijnen zijn in het dagelijks leven ‘vrienden van Baskèts’. Of zoals de Amsterdamse lifestyle store ze het liefst noemt: hun Amsterdam Family. Amsterdammers van alle rangen en standen die samen het kloppend hart van Baskèts vormen. Amsterdammers die het liefst op een goddeloos tijdstip wakker zijn om de stad in al haar glorie te kunnen ervaren. Eenlingen met een passie, voor wie stad het strijdtoneel of de speeltuin is.

De video is het regiedebuut van Philip de Iongh (CZAR Amsterdam). De Iongh blinkt uit in het sferisch neerzetten van de stad die voor lifestyle store Baskèts de bakermat is. Voeg daar aan toe de dromerige stem van Ramses Shaffy die langzaam overgaat in een dikke elektronische track en voilá: je hebt een video om van te watertanden. Benieuwd? De video check je hier:

Baskets website
Baskets InstagramComments:


Volg ons op Facebook!