AVEC Rosé No.3

AVEC Rosé No.3

FOOD & DRINKS | door Redactie

De krachtige Coteaux d’Aix-en-Provence Rosé die je het hele jaar door drinkt

Rosé staat bekend als een typisch drankje voor de zomer, maar rosé is zoveel meer. AVEC Rosé No.3 is een krachtige, droge rosé die je het hele jaar door kunt drinken, ook in de winter. Perfect voor tijdens de borrel, als aperitief, bij een diner of als cadeau: AVEC Rosé No.3 is dé rosé voor tijdens de feestdagen. Het etiket op de fles is namelijk zo ontworpen dat je nog een naam of een moment zelf kan invullen. AVEC Toi of AVEC Moi, maak het etiket af met de naam van je tafelgenoot, een persoonlijke boodschap of een quote voor een gedenkwaardige avond.

AVEC Rosé No.3 is een subtiele en alom geliefde Coteaux d’Aix-en-Provence rosé. De zalmroze wijn bestaat onder andere uit de kenmerkende druiven Cabernet Sauvignon, Syrah, Cinsault en Grenache afkomstig uit de Franse Provence. Rosé No.3 is een rijke wijn, ruikt naar een mooie bos bloemen en doet denken aan een schaal met fruit en een beetje peper.

De wijn wordt het best geserveerd op 8 a 10°C en is zacht van smaak, droog en makkelijk te drinken. De frisse zuren zorgen voor dat extra vleugje je ne sais quoi en daarmee is de Rosé No.3 een hele mooie begeleider van olijven of andere tapas. Tijdens een kerstborrel, als aperitief, als relatiegeschenk of persoonlijk cadeau; AVEC Rosé No.3 is perfect voor de feestdagen. Bovendien is deze rosé zeker ook krachtig genoeg om gedronken te worden bij gerechten met gegrilde kalkoen en daarmee ook geschikt voor tijdens het kerstdiner.

AVEC QUI?
Wat AVEC tot slot zo bijzonder maakt en een mooi cadeau voor de feestdagen, is dat je de fles kunt personaliseren. Het etiket op de fles is zo ontworpen dat er naast het logo nog ruimte is voor een persoonlijke boodschap, een naam, liefdesverklaring of misschien een mooie kerstwens. Zo wordt de fles een persoonlijk cadeau en een aandenken aan een bijzondere avond.

www.avec-vin.com
www.instagram.com/avecvinComments:


Volg ons op Facebook!