BAUT viert oesters met OESTERFEST

BAUT viert oesters met OESTERFEST

FOOD & DRINKS | door Redactie

Op 2 februari organiseert BAUT OESTERFEST. Oesters zijn het hele jaar door verkrijgbaar, maar vanaf september tot eind april zijn ze het allerlekkerst. De stoffen die in een oester zitten zijn goed voor het immuunsysteem, huid, haar en ogen. Ideaal en des te meer reden om veel oesters te eten in de winter. Een hap oester zit bordenvol; zink, magnesium en proteïnen. Zink zorgt naast het verhogen van je immuunsysteem voor het lustopwekkende effect van de oester (en een beetje extra warmte tussen de lakens in de winter is nooit verkeerd).

BAUT OESTERFEST
De afgelopen edities van BAUT OESTERFEST in de Spaarndammerbuurt waren een groot succes en waren alle oesters op het einde uitverkocht. Vandaar dat BAUT deze editie nog een keer over doet; alle oesters voor €1,-.

Er zijn drie soorten bereidingen:

  • CLASSIC: oesters met rode wijnazijn met sjalot en citroen
  • ASIAN STYLE: oesters met bosui rode peper
  • BLOODY MARY: oesters met spicy tomaat

 

Uiteraard zijn er naast veel oesters volop drankjes zoals G&T’s en bloody Mary’s en hete deuntjes. Geen oesterfan? Geen probleem naast oesters zijn er ook genoeg andere heerlijke bar snacks verkrijgbaar. Vanaf 16:00 worden de eerste oesters geopend dus kom lekker borrelen, oesters slurpen en een dansje wagen. We gaan door tot de late uurtjes en de entree is gratis.

Datum: zaterdag 02 februari vanaf 16:00 uur
Locatie: BAUT, Spaarndammerstraat 460, Amsterdam West

BAUT BUURTBINGO
Naast het BAUT OESTERFEST staat er ook weer een ouderwetse spelletjesavond op het menu. Speciaal voor de buren van BAUT organiseert de zaak de BAUT BUURTBINGO op woensdag 13 februari.

Iedereen is welkom en het is mogelijk om al vanaf €1,- per bingokaart mee te spelen. Host Jonathan praat de avond aan elkaar en draait aan het rad. Er zijn weer een hoop leuke prijzen te winnen met al hoofdprijs natuurlijk: een BAUT diner voor twee. Kom op tijd voor  een goed plekje tijdens de gezelligste huiskamerbingo van Amsterdam.

Er zijn drie rondes, (voor iedereen die toch iets later is), schuif dan de volgende ronde aan. Entree is gratis.

Datum: woensdag 13 februari vanaf 19.30 uur; om 20 uur begint de eerste bingo
Locatie: BAUT, Spaarndammerstraat 460, Amsterdam WestComments:


Volg ons op Facebook!