Bodyscrub gemaakt van coffeewaste

Bodyscrub gemaakt van coffeewaste

BEAUTY | door Lars Tibben

Na de healthy food hype is de skincare aan de beurt. Rub The Coffeescrub is hierin een voorloper. Een all natural bodyscrub, op basis van koffie. Rub is een nieuw skincare merk dat staat voor bewust en duurzaamheid.  Deze scrub gemaakt van coffeewaste, zeezout, suiker, kokosolie en amandelolie  zorgt voor een zachte soepele huid, zijdezachte glanzende benen en doet bovendien wonderen voor striae, littekens, eczeem en acne. Niet alleen een prachtige huid, maar het geeft je tegelijkertijd de mogelijkheid iets goeds te doen voor de wereld. Er wordt namelijk van ieder verkochte RUB scrub 10% gedoneerd aan een goed doel.

Onder het motto: “love the skin your in, show me yours.” moedigt RUB aan selfies te delen op social media. Met als resultaat een enorme populariteit die zelfs Amerika al heeft bereikt.  Een zakje Rub scrub kost 9,50 en is al bij 11 verkooppunten in Nederland te verkrijgen en zelfs al bij 2 winkels in Amerika. Ook kan je het online bestellen bij www.therubscrub.com.
Comments:Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven. Volg hem op Instagram @larstibben


Tried & tested: Apothecary Preparations van Kiehl’s

Tried & tested: Apothecary Preparations van Kiehl’s

Abel Vita Odor: 100% natuurlijk parfum

Abel Vita Odor: 100% natuurlijk parfum

Volg ons op Facebook!