Cali Thornhill Dewitt zorgt voor artistiek statement bij de samenwerking tussen Converse en Slam Jam

Cali Thornhill Dewitt zorgt voor artistiek statement bij de samenwerking tussen Converse en Slam Jam

DESIGN | door Redactie

De collectie bestaat uit jassen (drielaags, waterproof en ademend Gore-tex materiaal), de Chuck ‘70 Hiker en Converse Jump Boot. De collectie wordt als radicale samenwerking gezien tussen Converse, het Italiaanse streetwear modehuis Slam Jam en artiest Cali Thornhill Dewitt.

De items zijn geïnspireerd op een generatie waarbij vrijheid van meningsuiting en ongelimiteerde creativiteit een grote rol speelt. Ze zijn van mening dat de functionaliteit niet van belang is als het zorgt voor creatieve beperkingen. Dewitt’s ontwerpen bestaan uit zijn welbekende punk-achtige hoofdletters en zijn vertaald in het Engels, Farsi, Italiaans, Koreaans, Frans, Russisch en Hebreeuws. Ze willen zo een krachtige boodschap overbrengen.
Schermafbeelding 2017-12-08 om 14.22.40
De 17-delige collectie kan tijdens verschillende seizoenen gedragen worden aangezien er de opties bestaan om extra lagen aan te brengen. De collectie is nu verkrijgbaar bij slamjamsocialism.com, converse.com en in de desbetreffende winkels.Comments:Converse komt met tweede drop van Golf Le Fleur

Converse komt met tweede drop van Golf Le Fleur

COMME des GARÇONS x Converse

COMME des GARÇONS x Converse

Volg ons op Facebook!