Capri Sonne voor volwassen, met wijn!

Capri Sonne voor volwassen, met wijn!

FOOD & DRINKS | door Redactie

Capri Sonne was vroeger hét drankje op mijn middelbare school. 12:30, de bel ging en alle pakjes kwamen de tassen uit. En dan is er nu: Capri Sonne voor volwassenen! Het is niet écht capri sonne, maar de verpakking lijkt er wel behoorlijk op.

Electric Rosé vond het een goed idee om wijn to go te maken. In een mooie verpakking, met rietje, neem jij lekker je wijntje overal mee naar toe. Eerst even in de koelkast leggen zodat de wijn goed koud is en smullen maar! Zo kun je wel heel makkelijk wijn de bioscoop mee in smokkelen. De rosé in het pakje is licht en zoet van smaak. Perfect voor een warme zomeravond dus.

rose770

Naast dat het wit roze design van het pakje er superleuk en Instagram-worthy uitziet, is het ook nog goed voor de planeet. De verpakking is namelijk volledig afbreekbaar dus je hoeft je niet druk te maken over al dat plastic. Daarnaast doneert het bedrijf een deel van de opbrengsten aan Water2Wines, een organisatie doe ervoor zorgt dat er wereldwijd meer duurzaam water beschikbaar is.

Helaas helaas worden de pakjes nog niet in Nederland verkocht, maar Electric Rosé is hard aan het werk om hun distributie uit te bereiden. We wachten het dus nog af!

 
Comments:Feestelijk en gezond het nieuwe jaar in met de cocktails van FLUÈRE

Feestelijk en gezond het nieuwe jaar in met de cocktails van FLUÈRE

How to BE-KIND: doe mee met de BE-KIND Clean Up Week

How to BE-KIND: doe mee met de BE-KIND Clean Up Week

Volg ons op Facebook!