CASIO G-Shock lanceert exclusieve lijn

CASIO G-Shock lanceert exclusieve lijn

STYLE | door Lars Tibben

Screen-shot-2013-11-06-at-5.28.41-PM

Casio kondigt met trots de release aan van een nieuwe, geavanceerde horlogecollectie: de MT-G Metal Twisted G-Shock. Speciaal ontworpen voor de actieve heren onder ons die op zoek zijn naar een technisch horloge in een luxe jasje. Inspiratie voor het horloge is de avontuurlijke jongeman die opgroeide met G-Shock om zijn pols en die inmiddels toe is aan een professionelere look. De MT-G collectie bestaat uit drie chronografen, die trouw zijn gebleven aan het traditionele G-Shock concept. Deze collectie is voorzien van de technisch hoogwaardige innovaties en is uitvoerig getest in het design center in Japan om ervoor te zorgen dat ieder onderdeel trouw blijft aan het originele G-Shock concept. De combinatie van de beste materialen en luxueuze styling maken van dit horloge het ultieme luxe uurwerk.

De MT-G is een volledig geraffineerde G-Shock serie vervaardigd in Casio’s Yamagata fabriek in Japan. Zorgvuldig uitgekozen materialen uit eigen land maken van deze G-Shock een elegante, maar robuuste chronograaf. De edelstalen kast van de MT-G bestaat uit G-Shock’s geavanceerde Core Guard Structure van edelstaal, kunstof en alpha gel om mechanische integriteit gekoppeld aan Tough Movement en continue precisie te garanderen. Dankzij het Multi-Band 6 zendergestuurde uurwerk ben je gegarandeerd op tijd, wereldwijde zenders zorgen ervoor dat dit horloge altijd up-to-date is. Dit gekoppeld met de Triple G resist techniek om schokken, vallen en centrifugaal kracht op te vangen maken de MT-G het toonbeeld van een modern sieraad voor de pols.

Casio-GShock-MTGS1000D-1A

De MT-G is voorzien van een gelaagde wijzerplaat, voorzien van 4 sub wijzerplaten, welke eenvoudig bediend kunnen worden via de Smart Acces kroon. Dankzij deze technologie kan eenvoudig via de kroon alle belangrijke functies bediend worden. Het ontspiegelde saffierglas zorgt voor duidelijke zichtbaarheid en verzacht de uitstraling van het horloge. De band is samengesteld van massief edelstalen schakels en is aan de onderzijde voorzien van een composiet laag voor een luxe en koel gevoel op de huid en zorgt tegelijk ook voor verbetering van de schokbestendigheid.

De horloges uit de MT-G collectie zijn verkrijgbaar in twee exclusieve modellen. De MTGS1000D-1A van gepolijst edelstaal en kunststof en de MTGS1000BD-1A is afgewerkt in verfijnd zwart geioniseerd edelstaal en kunststof. De MTG-S1000D-1AER is verkrijgbaar voor € 799,– en de MTG-S1000DB-1AER is verkrijgbaar voor € 999,–. De collectie is zeer gelimiteerd verkrijgbaar en alleen bij geselecteerde premium dealers. www.g-shock.eu/nl

G-SHOCK-MT-G-Metal-Twisted-01Tags:


Comments:Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven. Volg hem op Instagram @larstibben


G-Shock X SUPRA

G-Shock X SUPRA

De Casio G-Shock X Maharishi

De Casio G-Shock X Maharishi

Volg ons op Facebook!