CoffeeConcepts opent in de kinkerstraat

CoffeeConcepts opent in de kinkerstraat

HOTSPOTS | door Redactie

De kinkerstraat heeft er weer een koffieplekje bij! Je favoriete koffiebar uit het vondelpark komt nu ook naar west!

De kinkerstraat is ook wel het koffiewalhalla van Amsterdam. Lot Sixty One en Coffee Room zijn hier al jaren te vinden en als je even door fietst kom je ook Doppio Espresso en CoffeeCompany tegen! Maak plek voor nieuwkomer CoffeeConcepts!

CoffeeConcepts heeft natuurlijk al een prachtige tent in Amsterdam-Zuid waar je lekker neer kunt ploffen en kan genieten van je bakje koffie. Daarnaast hebben ze ook een sandwichbar op de Reguliersdwarsstraat en nu dus ook een koffiebar op de Kinkerstraat!

Het is zeker dat de koffiebar natuurlijk koffie zal serveren, maar wij hopen erop dat de lekkere sandwiches, taartjes en andere lekkere dingen ook mee verhuizen naar de nieuwe plek.

COMING SOON 👀 #soexcitied #coffeelovers #amsterdam #kinkerstraat #lovers #coffeeconcepts #breakfast #lunch #coffee #juice

Een bericht gedeeld door CoffeeConcepts (@coffeeconcepts) op


Wanneer ze open gaan is nog niet duidelijk. Aan het pand te zien zijn ze pas net begonnen met verhuizen. Dus eerst wat werk aan de winkel voor we kunnen genieten van een lekker bakje koffie. Natuurlijk houden we je op de hoogte wanneer ze opengaan! Tot dien moeten we maar even koffie halen bij de buren.

CoffeeConcepts
Kinkerstraat 380
http://www.coffeeconcepts.co/

 

 
Comments:Uniqlo komt naar Amsterdam

Uniqlo komt naar Amsterdam

Libertine Petit Café op de Noordermarkt

Libertine Petit Café op de Noordermarkt

Volg ons op Facebook!