Cruise op een Vespa door Italië!

Cruise op een Vespa door Italië!

TRAVEL | door Redactie

Stel je voor: zon in je gezicht, de wind in je haren, cruisend door Toscane met je beste vrienden om je heen. Hoe geweldig klinkt dat? Dat kan nu! Op The Vespa Trip. Op deze trip cruise je door Italië op originele rode Vespa’s!

De trip begin je in Pisa. Hier kom je met eigen vervoer naar toe en spreek je af onder de scheefste toren ter wereld waar een Italiaanse Vespa boer je de scooter overhandigt. Vervolgens krijg je een roadtrip boek op maat gemaakt voor de Vespa-rijder. In dit boek staan de mooiste wegen en paadjes van Toscane waar je lekker op je gemak langs kan cruisen. Ook staan er een hele boel handige hotspots in die je onderweg kunt bezoeken.

Je kunt ervoor kiezen met je vrienden je eigen pad te trekken, of je volgt de ervaren front driver zodat je geen seconde je zorgen hoeft te maken over de route en maximaal kunt genieten van de omgeving. Over je bagage hoef je je overigens ook niet druk te maken. Er rijd een volgwagen achter de stoet Vespa’s aan die je bagage van bestemming naar bestemming brengt!DSC_6698-1675x1064

Deze te gekke roadtrip gaat door hartje Toscane en brengt je van prachtige landschappen naar de tofste steden. Het allerleukste: op een Vespa kom je op plekken waar je anders nooit gekomen was! De tour gaat langs Pisa, Volterra, Siena, Firenze (Florence) en Lucca!

In totaal duurt de roadtrip een week en kost je €490. Dit is inclusief overnachtingen en iedere morgen een lekker ontbijtje. Let op: dit is wel exclusief vervoer naar Pisa, dit moet je dan zelf nog regelen. Op de tour gaan overigens ook handymans mee om ervoor te zorgen dat alles goed gaat. Zowel met jou als je Vespa.

Voor meer informatie kijk je op: www.TheVespatrip.com
Comments:Je kunt nu gratis wijn drinken uit een fontein!

Je kunt nu gratis wijn drinken uit een fontein!

Supreme x Stone Island 2014 Capsule Collection

Supreme x Stone Island 2014 Capsule Collection

Volg ons op Facebook!