De beste spareribs eet je bij Pigs & Punch

De beste spareribs eet je bij Pigs & Punch

HOTSPOTS | door Redactie

Pigs & Punch heeft haar deuren geopend op de Utrechtsestraat, en daar zijn wij erg blij mee. Voorheen vond je hier het restaurant Mystique. Daar herken je weinig van terug want het restaurant heeft nu een totaal andere uitstraling en een gaaf interieur. Beneden vind je een bar, waar je een paar drankjes kunt drinken. Er is een ruime selectie aan cocktails en punch. De cocktails hebben verassende combinaties en smaken heerlijk. Je kunt ook prima aan de bar eten. Maar boven vind je meer ruimte om te dineren aan één van de tafeltjes.

Amsterdam dinner

A post shared by Iacopo Sintini (@iacoposi) on

 

 

De kaart is simpel, maar wat erop staat is tot in de perfectie bereid. De bediening is ook nog eens harstikke snel. En niet te vergeten ze serveren de lekkerste spareribs van Amsterdam. De spareribs zijn enorm mals en waanzinnig lekker gemarineerd. Het is een plek voor echt vleeseters, er is maar één vegetarisch gerecht te vinden op de menukaart. Je eet bij Pigs & Punch dus vlees, maar dan wel vlees van hoge kwaliteit.

Misschien wel de lekkerste spareribs van Amsterdam ontdekt. Bij @pigs_and_punch. Gaat daarheen. Report komt gauw op @culynl!

A post shared by Monique van Loon 🥐 (@moniquevanloon) on

 

Wij zijn erg te spreken over het nieuwe restaurant en komen hier zeker vaker terug. Voor de goddelijk spareribs en de cocktails of glazen punch aan de toffe bar. De gerechten zijn simpel maar met veel liefde bereid. Je kunt hier ook een chique avond beleven door de sfeervolle aankleding en fijne belichting, leuk voor een date! Als je dan niet met je handen wilt eten is er gelukkig ook nog keuze uit andere heerlijke gerechten.

Pigs & Punch
Utrechtsestraat 30A
http://pigsandpunch.nl
Comments:Uniqlo komt naar Amsterdam

Uniqlo komt naar Amsterdam

Libertine Petit Café op de Noordermarkt

Libertine Petit Café op de Noordermarkt

Volg ons op Facebook!