De ‘Cosmic Jungle’ collectie van Purewhite maakt je klaar voor de zomer

De ‘Cosmic Jungle’ collectie van Purewhite maakt je klaar voor de zomer

STYLE | door Redactie

Met het aankomende zomerseizoen en de lange dagen binnenshuis, kunnen we niet wachten om weer naar buiten te gaan en te genieten van de zon. Purewhite heeft dit seizoen een collectie ontworpen waarmee mannen geheel in stijl de zomer door kunnen komen. De opvallende blouses uit de nieuwe collectie zijn een must-have voor iedere modebewuste man.

De lente-/zomercollectie 2020 van Purewhite heet ‘Cosmic Jungle’ en kenmerkt zich onder meer door het gebruik van safari- en jungleprints. De collectie overhemden versterkt het gevoel van avontuur en spanning en combineert stoere panterprints, dan wel exotische junglemotieven met een losse, comfortabele pasvorm. De fantastische Purewhite-kwaliteit garandeert op iedere festivalsetting een stijlvolle, stoere look en een onovertroffen draagervaring.

Purewhite is bij uitstek het merk voor ambitieuze en zelfverzekerde mannen die zich willen onderscheiden van de massa. De ‘Cosmic Jungle’ collectie laat dat ook zien. Met inspiratie uit de mysterieuze kosmos en de intrigerende wildernis van de jungle, is een kleurenpalet ontstaan met neutrale en felle kleuren. Het ruige landschap van de planeten die samengaan met de structuren van de junglebomen, zijn verwerkt in de stoffen van de Purewhite collectie. De uitgewerkte details en prints die te vinden zijn op de kleding, zijn perfect voor iedere ontdekker en voegen een modern en mannelijk gevoel toe aan deze zomercollectie.

Waar Purewhite is gestart als merk met overhemden, is het inmiddels uitgegroeid tot een innovatief en trendsettend lifestylemerk, dat naast kleding ook een uitgebreide collectie denim (vier modellen in veertig verschillende wassingen), accessoires en schoenen in de collectie heeft. Hét merk voor ambitieuze mannen die zich willen onderscheiden en er altijd goed uit willen zien. Geproduceerd in gerenommeerde, innovatieve ateliers en gemaakt van de beste stoffen, zijn de Purewhite producten een ultieme uiting van wie je echt bent. De ‘Cosmic Jungle’-collectie van Purewhite is verkrijgbaar bij ruim 500 winkels in zes verschillende landen.

www.purewhite.nl

Urban ColourComments:


Volg ons op Facebook!