De jeans collectie van SAMSØE & SAMSØE

De jeans collectie van SAMSØE & SAMSØE

STYLE | door Lars Tibben

Het Deense merk Samøe & Samsøe biedt een sterke en authentieke selectie van jeans voor mannen en vrouwen, met verschillende wassingen in zwart, grijs en indigo. Gemaakt van hoogwaardig Europees denim met een Italiaanse afwerking. De Samsøe & Samsøe jeans is eenvoudig, functioneel en tijdloos. Het ontwerp en de stiksels zijn geperfectioneerd. Alle elementen zoals de tailleband, zakken, etikettering en de details zijn ontworpen om de perfecte jeans te creëren.

De ontwerpen zijn gemaakt met de klassieke Samsøe & Samsøe esthetiek in het achterhoofd: prachtig Scandinavisch design met eerlijk vakmanschap, samen met kwalitatief hoogwaardige stoffen die een gevoel van luxe genereren tegen een redelijke prijs.

Lente & Zomer 2016

Samsøe & Samsøe blijft meegaan met de laatste denim trends en technologieën. Voor de lente en zomer 2016 heeft het Deens modemerk twee jeansmodellen aan de damescollectie toegevoegd: ‘Natasha’, een wijd uitlopende flared jeans en ‘Ida’ met een lage taille en boyfriend fit.
Voor mannen is ‘Keith’ toegevoegd. Een nieuw recht model geïnspireerd op de authentieke jeans.

Re-call is een nieuwe stretch-innovatie die zorgt voor een goede stretch bij de slimfit en skinny jeans voor vrouwen. De broeken omarmen hiermee het lichaam en geven ondersteuning. Stay-black is verkrijgbaar in alle essentiële modellen en zal je jeans zwart houden, zelfs na 20 wasbeurten.

www.samsoe.com & www.instagram.com/samsoesamsoe

150613_SAMSOE_SAMSOE_NM_S6_046-1024x818

150613_SAMSOE_SAMSOE_NM_S8_035-818x1024

150613_SAMSOE_SAMSOE_NM_S11_005-818x1024

150613_SAMSOE_SAMSOE_NM_S12_016-818x1024

 
Comments:Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven. Volg hem op Instagram @larstibben


Stieglitz for Denham: een eigenaarde reünie

Stieglitz for Denham: een eigenaarde reünie

Indigo Dye collectie van Denham

Indigo Dye collectie van Denham

Volg ons op Facebook!