De natuurlijke grooming producten van L:A Bruket

De natuurlijke grooming producten van L:A Bruket

BEAUTY | door Lars Tibben

Het Zweedse verzorgingsmerk L:A Bruket introduceert speciaal voor de man met baard een serie van vijf grooming producten. De complete scheer routine komt aan bod, met als resultaat een zachte, gezonde huid en baard. De verzorgingsproducten zijn gemaakt met de beste ingrediënten van de Zweedse kust, alles is zo natuurlijk en milieuvriendelijk mogelijk.

Px187MzE5NzcwNy0xLTE2OTg5NzY2NjI=

De lijn bestaat uit een scheercrème die de haren verzacht waardoor het scheren van de baard makkelijker wordt. De crème met natuurlijke laurier olie en cederhout mindert wrijving en irritatie. Vervolgens is er een aftershave die koelend en kalmerend werkt. Tot slot een baardolie die de huid hydrateert, beschermd en verzacht.

Om de baard te wassen is er een speciale baard wasgel die ervoor zorgt dat de baard goed gereinigd wordt en als final touch een baard wax om de baard perfect in model te brengen.

Px187MzE5NzcwNy0yLTE5NzQ2OTI0Mjc=

L:A BRUKET
Toen de keramiek-kunstenaar Monica Kylen op een dag op zoek ging naar een mooie, biologische zeep voor een nieuw ontwikkeld zeepbakje, kon ze niets vinden dat aan haar eisen voldeed. Daarom besloot ze het zelf te maken. Ze werd geïnspireerd door het zeewater, de ijskoude regen, scherpe wind en het sterke zonlicht van de Zweedse kunst. Uit de behoefte om onze huid en ons lichaam te verzorgen na de invloed van deze natuurlijke elementen is L:A Bruket ontstaan.

De grooming lijn van L:A Bruket is te verkrijgen bij verschillende verkooppunten o.a. in de L:A Bruket shop-in-shop bij We Are Labels aan de Raadhuisstraat 46-50 in Amsterdam.

http://labruket.seComments:Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven. Volg hem op Instagram @larstibben

Volg ons op Facebook!