De Winterparade komt naar Amsterdam

De Winterparade komt naar Amsterdam

HOTSPOTS | door Redactie

Vier je de kerst dit jaar in Nederland, dan moet je zeker naar de Amsterdamse Winterparade om het ultieme kerstgevoel te ervaren. Het gezelligste winterfestival van de stad zal deze winter voor het eerst plaats vinden. Vanaf donderdag 21 december tot en met 1 januari zal de RAI worden omgetoverd tot een waar kerst walhalla. Er is twaalf dagen lang van alles te beleven voor jong en oud. Struin over de traditionele kerstmarkt, verwacht veel kerstballen, oliebollen, heel veel kerstlampjes en warme chocolademelk. De Amsterdams Winterparade haalde inspiratie uit grote kerstmarkten uit London en Berlijn, gegarandeerd succes als je het ons vraagt.

Je kunt er zelfs schaatsen onder een deken van lichtjes. Rondom de Schaatsbaan kan je genieten van heerlijk winters eten in één van de pop-up restaurants. Onder andere Baut Amsterdam, Van Dam Brasserie en Restaurant Blauw brengen hun specialiteiten naar De Amsterdamse Winterparade. Vergeet niet om een ritje te maken in het mega reuzenrad en geniet van het ultieme uitzicht over Amsterdam.

Na deze activiteiten kun je heerlijk opwarmen en ontspannen in de Winter Wellness met sauna’s en jacuzzi’s, of ontspannen tijdens een kerstfilm in de winter bioscoop. Ook voor de nachtvlinders valt er op de parade genoeg te beleven. Aan het begin van de avond opent elke dag The Beer Village haar deuren voor een groot feest met de dj’s en live muzikanten. Laat de pullen bier schuimen tijdens het wisselende avondprogramma met Amsterdams meest populaire feestconcepten, zoals café Nol en Terug naar Toen.

De Amsterdamse Winterparade 2017
Rai, Amsterdam
Check de website voor meer informatie en tickets

 
Comments:Uniqlo komt naar Amsterdam

Uniqlo komt naar Amsterdam

Libertine Petit Café op de Noordermarkt

Libertine Petit Café op de Noordermarkt

Volg ons op Facebook!