Desperados bouwt unieke caravan-stage op Mysteryland 2017

Desperados bouwt unieke caravan-stage op Mysteryland 2017

HOTSPOTS | door Redactie

Het dancefestival Mysteryland is met zijn ontstaan in 1993 het langslopende, en één van de best bezochte, steevast uitverkochte dancefestivals van Nederland. Een eigen festivalcamping had Mysteryland nog niet, tot dit jaar. Om die reden besloot het partymerk Desperados samen met de organisatoren van Mysteryland een toepasselijke stage te ontwerpen: een podium tussen de caravans, gemaakt van caravans en vol met caravans. Party-glamping-galore; een groot succes.

Zaterdag 26 augustus: surprise voor stage hosts Kris Kross
De Amsterdamse DJ-club Kris Kross werd gevraagd om tijdens Mysteryland de Desperados stage te hosten. Op zaterdag waren zij het echter die verrast werden: het voltallige publiek rond de stage droeg een masker met een afbeelding van de drie DJ’s (zie mij hieronder). Thema: copy-paste je festival partner in crime. Imiteer, of laat je inspireren door, je favoriete festivalbuddy’s en maak er, net als Kris Kross, een ultiem feest van.

BRAINFUCK 😱🤔😂 @desperados @mysteryland_official ❤ 📸 @pkphotonl

Een bericht gedeeld door KRIS KROSS AMSTERDAM / KKA (@kriskrossamsterdam) op

Zondag 27 augustus: verrassingsact DJ Dillon Francis
Op zondag werd het stokje overgedragen aan het Amerikaanse platenlabel Mad Decent. Zij nodigden voor deze gelegenheid Dj’s als; Boaz van de Beatz, Dillon Francis, Lady Bee en Boombox Cartel uit.

*Party Starter
De activatie op zaterdag werd geïnitieerd als onderdeel van de Desperados Party Starter campagne.Sinds de aftrap van het festivalseizoen inspireert Desperados festivalbezoekers om op de meest creatieve manier mogelijk de ‘party te starten’. Het resultaat: een enthousiaste groep Party Starters, ofwel mensen die precies weten hoe je een feestje bouwt. Eindigen doet Desperados het seizoen met een big bang wanneer half september een grote groep Party Starters afreist naar Skyfest. Dit festival wordt georganiseerd door Desperados in samenwerking met party entiteit Elrow, en is het eerste festival ter wereld dat grotendeels in de lucht gehouden wordt. Bezoekers, maar ook Dj’s stijgen op in luchtballon en gaan los op grote hoogte!

20170826-211208-Rudgrcom-6794-2048px

Over Desperados
Desperados is het eerste Tequila Flavoured bier ter wereld. Al ruim twintig jaar is Desperados dankzij de evenwichtige combinatie van een volle lager met een boost tequila geliefd onder jong volwassenen. Desperados werd een internationaal succes en wordt verkocht in 84 landen wereldwijd. www.desperados.com

20170826-211343-Rudgrcom-26635-2048px
Comments:Uniqlo komt naar Amsterdam

Uniqlo komt naar Amsterdam

Libertine Petit Café op de Noordermarkt

Libertine Petit Café op de Noordermarkt

Volg ons op Facebook!