Desperados is op zoek naar dé party starter van Nederland

Desperados is op zoek naar dé party starter van Nederland

FOOD & DRINKS | door Lars Tibben

Desperados, hét drankje voor een geslaagd festival, zoekt naar de ultieme party starter: iemand die precies weet welke ingrediënten nodig zijn voor een geslaagd feestje. De zoektocht wordt afgetrapt tijdens het volledig uitverkochte Amsterdam Open Air weekend op zaterdag 3 en zondag 4 juni. Een team van 100 party starters laten jou op een unieke manier meegenieten van het festival, van de beste dance moves tot de ultieme partymomenten in Desperados Crazy Town. En het mooie is: Desperados zoekt nog meer party starters!

Wat zoekt Desperados?
Een party starter weet iedereen onmiddellijk in de feeststemming te krijgen en is dol op muziek. Hij of zij weet hoe het confettikanon werkt en wanneer de volumeknop omhoog moet, is cool, zit bomvol energie, ziet in alles een reden om een feestje te starten en doet dit op een creatieve en positieve manier. Kortom: een echte partystarter zorgt voor een onvergetelijk feest.

Wat moet je doen?
Om kans te maken om – samen met 9 vrienden – als partystarter aanwezig te zijn bij The Flying Dutch, kun je je aanmelden via desperados.com/nl-nl/partystarter. Houd voor meer Desperados festivals de social mediakanalen in de gaten. Als jij wordt uitgekozen, versla jij deze zomer samen met je vrienden aan de hand van uitdagende party challenges online de leukste festivals, zoals Mysteryland, Lowlands, Down the Rabbit Hole en Awakenings. De allerbeste partystarters mogen uiteindelijk verslag doen van een uniek Desperados festival in het buitenland! Waar wacht je nog op? Let’s get this party started!

 

 Comments:Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven. Volg hem op Instagram @larstibben

Volg ons op Facebook!