Desperados lanceert Desperados Ginger

Desperados lanceert Desperados Ginger

LIFESTYLE | door Redactie

Vanaf 12 maart wordt het bierassortiment dit voorjaar verrijkt met een nieuwe Desperados smaak, Desperados Ginger. Deze allernieuwste aanwinst in de Desperados-familie is dit voorjaar te vinden in de winkelschappen van supermarktketens als Albert Heijn, Jumbo, Spar en Coop.

Naast de smaken Desperados Original en Desperados Mojito is er vanaf 12 maart dit jaar een nieuwe smaak toegevoegd, Desperados Ginger. Dit is een lichtdroge, dus minder zoete variant van Desperados met de bite van gember en de verfrissende smaak van limoen. Het merk speelt hiermee in op de huidige gembertrend in dranken én eten. Het licht sprankelende biertje heeft een alcoholpercentage van 5 procent en is hét perfecte drankje voor tijdens een feestje of een gezellige avond met je vrienden.

Desperados Ginger is verkrijgbaar als 6-pack met dezelfde consumentenadviesprijs als Desperados Original. De flesjes van elk 33ml zijn ook individueel te koop uit een open kartonverpakking. Daarnaast bieden een aantal supermarkten tijdelijk een probeerverpakking met twee flesjes aan. De 6-packs staan in de schappen van Albert Heijn, Jumbo en de winkels van Superunie, waaronder Coop, Spar, Plus, Jan Linders en Vomar.

Desperados Ginger is gebrouwen met gerstemout en bevat net als Desperados Original en Mojito een tequila-aroma, dat het geliefde lagerbier zijn kenmerkende spannende smaak geeft. Desperados Ginger heeft een alcoholpercentage van 5% en een minder zoete smaak. Desperados werd in 1995 voor het eerst gebrouwen en is sinds zijn introductie in vijftig landen verkrijgbaar. Sinds 2012 wordt het drankje in Nederland gebrouwen.

Screen Shot 2019-03-13 at 11.48.07Comments:


Volg ons op Facebook!