Desperados organiseert coolste festival van het jaar en zo maak jij kans op tickets!

Desperados organiseert coolste festival van het jaar en zo maak jij kans op tickets!

WIN | door Redactie

Desperados zien we steeds vaker op verschillende festivals voorbijkomen met de coolste stages en barren. Ter afsluiting van het festival seizoen organiseert Desperados nu: Skyfest; een gevarieerd en hoogwaardig muzikaal evenement waarbij (house)muziek van topniveau, afkomstig van Dj’s en muzikanten uit de hele wereld, gemixt wordt met een dance belevenis die – letterlijk – sky high gaat.

Het biermerk heeft ondertussen een naam hoog te houden op het gebied van unieke ervaringen. Neem bijvoorbeeld Bass Drop. Dit was een feest aan boord van een vliegtuig dat boven de Nevada woestijn vloog, waarbij de zwaartekracht uit de cabine werd gehaald!

Skyfest is de volgende op rij in ‘Release your inner Tequila’. Het festivals op 16 september vindt plaats op en boven een festivalterrein onder de rook van Barcelona. Een exclusief festival voor slechts 1500 gasten. Het festival bereikt écht een heel nieuw hoogtepunt als een aantal dansvloeren letterlijk de lucht in gaan. Omhooggetrokken door een vloot heteluchtballonnen dans jij op de coolste beats. Een sensatie zoals nooit tevoren! De gevarieerde line-up en veelbelovende lichtshow maakt dit festival er zeker en waar je bij wil zijn! En zo maak jij kans op tickets.

desperadios-skyfest-elrow

Zoals al eerder genoemd is dit een super exclusief festival voor slechts 1500 gasten. Om Desperados-drinkers wereldwijd kennis te laten maken met dit unieke festival, worden er in ieder land een aantal compleet verzorgde weekenden in partystad Barcelona weggegeven, inclusief tickets voor Skyfest. Prijswinnaars vliegen met twee vrienden naar Spanje om het unieke festival van begin tot einde te beleven.

In Nederland kunnen kaarten worden gewonnen na aanschaf van een Six pack Desperados. De kaarten kunnen worden verkregen via het inleveren van een kassabon bij één van de duizend deelnemende winkels die zich hebben aangesloten bij de Win-actie ofwel het uploaden ervan op het online platform Scoupy.

Dus koop snel een six pack en wie weet vlieg jij binnenkort met je 2 beste vrienden naar Barcelona!
Comments:Ga vier dagen lang los op het grootste cruiseschip festival ter wereld

Ga vier dagen lang los op het grootste cruiseschip festival ter wereld

Lange weekend break in Barcelona

Lange weekend break in Barcelona

Volg ons op Facebook!