Dit is de perfecte afsluiting op Bali!

Dit is de perfecte afsluiting op Bali!

TRAVEL | door Redactie

Ga jij binnenkort naar Bali en heb je nog niks gepland voor het einde van je trip? Dan is dit echt iets voor jou! Vlak onder Bali ligt het kleine eilandje Nusa Lembongan. Een klein paradijs maar 30 minuten van Bali vandaan.

Veel Bali-bezoekers sluiten hun vakantie af ergens op de Gili Eilanden. Ook heel mooi, maar dat hebben we nu al zó vaak voorbij zien komen. Tijd voor iets nieuws! Op Nusa Lembongan vind je prachtige stranden, ruige kliffen en een heerlijk ontspannen sfeertje. De locals op het eiland zijn erg vriendelijk en relaxed. Een perfecte omgeving om je vakantie op af te sluiten dus!

De eilanden Nusa Lembongan en Nusa Ceningan zijn met een brug aan elkaar verbonden. Dankzij deze brug kun je makkelijk beide eilanden verkennen tijdens je verblijf. Omdat de eilanden zo klein zijn, zou je in een uurtje beide eilanden op de scooter al kunnen hebben gezien. Natuurlijk kan je dit ook op de fiets, of gewoon lopend doen! Neem lekker de tijd en ga op je gemak op pad!


Een must do voor op Nusa Lembongan is een bezoekje brengen aan Dream Beach. Zoals de naam het al zegt. Het is écht net alsof je in een droom beland bent. Het parelwitte strand staat vol leuke houten hutjes en grenst aan het prachtige blauwe water. Let wel op dat je niet in het hoogseizoen gaat, dan zal je zeker niet de enige zijn hier op het strand.

Een andere must do is het bezoeken van de Devil’s tear. Tegen dit rotsige stuk kustlijn slaan, vooral met vloed, gigantische golven aan. Prachtig om te zien en om foto’s van te maken! De laatste gouden locatie die je zeker moet bezoeken is de blue lagoon. De naam verraadt het al een beetje. In deze diepblauwe heldere spot wil je het liefst gelijk in duiken. Met de rotsen in het water, is blind erin duiken niet zo’n goed idee. Wel kun je voorzichtig via de rotsen naar beneden klimmen en zo het water in gaan voor je perfecte Instagram shot!

#bluelagoon #bali #lembongan

Een bericht gedeeld door chriszack (@christofferzackrisson) op
Comments:Overnacht in dit Bubbel hotel op Bali

Overnacht in dit Bubbel hotel op Bali

4 x Hip en healthy ontbijten op Bali

4 x Hip en healthy ontbijten op Bali

Volg ons op Facebook!