Dit pop-up restaurant serveert heerlijke smoothiebowls

Dit pop-up restaurant serveert heerlijke smoothiebowls

HOTSPOTS | door Redactie

Sinds gister is deze nieuwe pop-up geopend in Amsterdam genaamd Sunny’s. Drie weken lang kun je hier genieten van al het gezonde eten. Het is niet alleen gezond maar ook nog eens erg lekker. Deze pop-up is neergezet door Zonnatura in samenwerking met Nina Pierson, het brein achter Sla.

 

Het restaurant serveert de populaire smoothiebowls in alle soorten en maten. Alle ingrediënten zijn plantaardig en biologisch. De recepten zijn bedacht door Nina Pierson samen met cateringbedrijf Ninour. Naast dat het lekker en gezond is steun je ook het goede doel, het geld wordt namelijk gedoneerd aan een groen project dat landbouwprojecten in Mali steunt. En zeg nou zelf het ziet er ook nog eens super mooi uit, de ideale plek voor een instawaardig ontbijtje.

 

Kickbokser Riko Verhoeven die het nieuwe gezicht is van Zonnatura, heeft ook zijn eigen ‘Chocolade proteïne bowl’ op het menu staan. Je kunt hier dus eten als een echte topsporter. Of je kunt gaan voor de heerlijke ‘Fig Beetroot Bowl’ met vijgen, rode biet, kers, ananas, blauwe bessen en frambozen. Voor 7,50 kun je ook je eigen bowl samenstellen. Deze gezonde lekkernijen zijn te vinden op de Eerste Sweelinckstraat 20, van 25 januari tot 14 februari.

 
Comments:Uniqlo komt naar Amsterdam

Uniqlo komt naar Amsterdam

Libertine Petit Café op de Noordermarkt

Libertine Petit Café op de Noordermarkt

Volg ons op Facebook!