Dit zijn de mooiste en minst toeristische eilanden ter wereld

Dit zijn de mooiste en minst toeristische eilanden ter wereld

TRAVEL | door Redactie

Prachtige stranden, straten zonder toeristen en helderblauw water, vind je op deze bestemmingen. Bestemmingen die nog niet erg bekend zijn bij het grotere publiek maar zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. De United Nations World Tourism Organization bracht onlangs de resultaten van een internationaal onderzoek naar buiten, waaruit bleek welke landen ter wereld de minste buitenlandse bezoekers krijgen. De populariteit van deze eilanden zal alleen maar toenemen. Bezoek een van deze bestemmingen voordat het een populaire toeristische bestemming wordt.

Tuvalu
Met prachtige stranden en een turquoise zee is het verassend dat het paradijs van Tuvalu nog niet populair is bij het grote publiek. Er komen maar duizend bezoekers per jaar. Het eiland heeft lage criminaliteitscijfers en is dus een veilige en mooie bestemming om te bezoeken.

Kiribati
Per jaar komen er slecht 5.000 toeristen naar het eiland Kiribati. De bestemming is wel ver van de bewoonde wereld, de dichtstbijzijnde locatie is Hawai op een afstand van vijf uur. Bezoekers kunnen het eiland ontdekken met de fiets, boot of te voet. Het eiland ligt aan de Grote Oceaan en is een prachtige locatie om te duiken.

Montserrat
Er komen zo’n 7000 bezoekers per jaar op het Caribische eiland in de Kleine Antillen. Het was ooit een populaire vakantiebestemming vooral onder Britse reizigers. Dat was tot er meerder natuurrampen plaats vonden op het eiland. Maar de prachtige stranden en helderblauwe wateren zorgen ervoor dat de populariteit alweer iets aan het stijgen is.

Sao Tome & Principe
Dit is het op een na kleinste land van Afrika en wordt door zo’n 8.000 bezoekers per jaar bezocht. De eilanden zijn ideaal voor scubaduiken, walvis en dolfijn spotten of het regenwoud te ontdekken.

Comoros
Een verzameling aan eilanden in de Indische Oceaan, de perfecte locatie om optimaal te ontspannen. Er komen rond de 15.000 toeristen per jaar. De betoverende Comores voldoen aan de verwachtingen van een paradijs met een prachtig vulkanisch landschap. Er zijn zelfs enkele van de beste onontdekte riffen die wachten om ontdekt te worden door duikers.
Comments:TUI introduceert de Holiday Escape Room

TUI introduceert de Holiday Escape Room

Reisfanaten gezocht

Reisfanaten gezocht

Volg ons op Facebook!