Dopper maakt design fles voor Van Gogh Museum

Dopper maakt design fles voor Van Gogh Museum

LIFESTYLE | door Lars Tibben

Dopper en het Van Gogh Museum gaan een unieke samenwerking met elkaar aan voor de lancering van een speciale editie van Dopper. Verrassend genoeg hebben de twee partijen veel met elkaar gemeen. Beide zijn van Nederlandse origine, natuurliefhebbers en beiden gebruiken design om een verhaal te vertellen. Een 100% match.

dopper-x-van-gogh-3

Deze speciale uitgave van de duurzame design waterfles is verkrijgbaar in de kleuren Cool Blue en Hello Yellow. Het design is geïnspireerd op twee wereldberoemde werken van Van Gogh: Almond Blossom en Sunflowers.

De blauwe dopper is bedrukt met een design geïnspireerd op het werk Almond Blossom dat Van Gogh in 1890 maakte voor zijn pasgeboren neefje Vincent Willem. De gele Dopper is bedrukt met de wereldberoemde Sunflowers die Van Gogh in 1889 schilderde.

De special edities van Dopper zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de Dopper webshop, geselecteerde Dopper verkooppunten en de museumshop van het Van Gogh Museum voor € 17,95.

dopper-x-van-gogh-2
Comments:Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven. Volg hem op Instagram @larstibben


The Flower Family

The Flower Family

Desperados lanceert Desperados Ginger

Desperados lanceert Desperados Ginger

Volg ons op Facebook!