Een aantal handige tips voor op Bali

Een aantal handige tips voor op Bali

TRAVEL | door Lars Tibben

Bali is op dit moment zo populair. Op mijn Facebook en Instagram zie ik dagelijks foto’s voorbij komen van vrienden/kennissen die op Bali zijn. Ik geef ze geen ongelijk, want Bali is een heerlijk eiland. Zelf was ik er van november tot december en heb in een korte tijd veel mooie dingen gezien, maar ook wat handige tips van locals gekregen. Deze tips wil ik graag met jou delen.

– Het makkelijkste om jezelf te vervoeren van A naar B is met een taxi. Er zijn verschillende taxi bedrijven op Bali, maar neem altijd een taxi van het bedrijf Blue bird en vraag of hij de meter aan wilt zetten. Voor een rit van 5 a 7 minuten, ben je niet meer dan één euro kwijt. Dit is voor korte tripjes.

– Voor een lange trip kun je een prive chauffeur bestellen en een vast bedrag afspreken voor een hele dag. Wij betaalden vaak rond de 30 euro voor een dag. Contactgegevens van onze chauffeur: Komang +62 852-3729-1802

– De stroming in de zee kan sterk, ideaal voor surfers. Reis je met kinderen, dan moet je wel oppassen.

– Meest unieke plek om te slapen op Bali is midden in de jungle. Google maar op Green village Bali. Het is wel duur, maar wel een mooie ervaring. (zie hieronder een foto van mijn Instagram)

– Er zijn zoveel leuke koffietentjes in Seminyak en Canggu. Cornerhouse in Seminyak is mijn favoriet.(zie hieronder een foto van mijn Instagram)

Coffee with @pwmvf @cornerhousebali #seminyak #bali #cornerhousebali #coffeetime #coffeegram #coffeedaily

Een foto die is geplaatst door Lars Tibben | Spoiled (@larstibben) op

– Het strand in Uluwatu is zo mooi. Hier hangt een hele fijne vibe om een paar dagen te verblijven. (zie hieronder een foto van mijn Instagram)

– Ben je gek op vis? Ga dan naar Jimbaran beach. Hier kun je zelf je vis uitzoeken en daarna lekker opeten.

– Nog een laatste tip. Vlieg met Cathay Pacific naar Bali, dan heb je een overstap in Hong Kong. Boek 1 of 2 nachten in Hong Kong, dit is echt een geweldige stad.

– Ok, nog één tip. Bij Boss Man in Seminyak eet je de lekkerste burgers.

@ninisribang: “Best burgers in town.” AIGHT 😎✌🏼 #bossmanbali

Een foto die is geplaatst door BO$$ MAN (@bossmanbali) op

 
Comments:Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven. Volg hem op Instagram @larstibben


Overnacht in dit Bubbel hotel op Bali

Overnacht in dit Bubbel hotel op Bali

4 x Hip en healthy ontbijten op Bali

4 x Hip en healthy ontbijten op Bali

Volg ons op Facebook!