‘Entertainment’; nieuwe single Thomas Azier

‘Entertainment’; nieuwe single Thomas Azier

ENTERTAINMENT | door Redactie

Vandaag wordt de eerste officiële single ‘Entertainment’ van Thomas Azier uitgebracht, deze gaat gepaard met een nieuwe video!

 

De afgelopen jaren heeft de muziek van Thomas Azier een verandering ondergaan. Vooral dit laatste album laat een nieuwe kant zien. Hij kijkt meer om zich heen en wat er nu afspeelt en dit heeft effect op de muziek. Zo zegt Thomas zelf:

Over de single: “Ik heb de laatste jaren interesse verloren in fictie, mythologie en het werken in verhalende vorm; ik vind de wereld om ons heen, zoals hij nu is veel complexer en interessanter. Nieuws geeft me een soortgelijke stimulans als sociale media of entertainment. Hoe meer ik dit observeer hoe meer ik het verlangen heb gekregen om mijn muziek een ruimte te maken waarin ik deze wereld kan onderzoeken en bevragen. Ik ben geïnteresseerd in mijn reactie, de angst, de opwinding, de gevoelloosheid. Langzamerhand ben ik mij comfortabeler gaan voelen met werk dat ik niet direct begrijp.”

Over de video: “Ik voelde me aangetrokken door Nils Edstorm zijn Instagram en een sterke identiteit in zijn werk. We benaderde hem met het idee iets persoonlijks en anders te maken dan muziekvideo’s in het algemeen en besloten samen om beelden van zijn iPhone te gebruiken uit de afgelopen jaren.”Comments:


Volg ons op Facebook!