Explore Amsterdam met Palladium Boots

Explore Amsterdam met Palladium Boots

STYLE | door Lars Tibben

Voor de najaarscampagne is Palladium voor het eerst in de geschiedenis een samenwerking aangegaan met professionele city explorers. In Europa zijn er vier teams samengesteld. Voor de campagne in Amsterdam hebben zij gekozen voor de volgende explorers van links naar rechts: Maxim Vanheertum, Cristina Munteanu, Eelco Wortman, Bastiaan Sizoo en Willem Sizoo.

Exploring zit al sinds 1947 in het DNA van Palladium. Dit is duidelijk terug te zien in de fall/winter campagne van het merk. In deze campagne staat de waterproof collectie van Palladium centraal.

Het is de eerste keer dat Palladium een Europees Explorer Team samenstelt dat bestaat uit een selectie van Europa’s meest getalenteerde fotografen van Instagram. Explorers die hun volgers op Instagram dagelijks inspireren met urban/street fotografie. Palladium is selectief geweest bij het kiezen van de explorers. Zij hebben vooral gekeken naar de stijl van fotografie en wie het beste binnen het concept van Palladium past. Naast Amsterdam zijn er ook teams samengesteld van explorers in de steden Londen, Berlijn en Parijs.

Palladium vroeg de city explorers om met de Pampa Sport Cuff WPN in de kleuren Amber Gold of Black eigen beeld te maken en dit te delen met hun volgers. Deze beelden vind je terug op de Instagram accounts van de explorers en op de website van Palladium.

Palladium heeft een sterke band met het ontdekken van nieuwe plekken. In het verleden zijn er al korte films gecreëerd over avonturen in verschillende steden, de Urban Exploration campagnes. bv. met Pharrell Williams.

Palladium ontwikkelde in 1947 de onverwoestbare canvas Pampa Boot, inmiddels een designklassieker, voor het Franse Vreemdelingenlegioen. Nu, bijna zeventig jaar later, is het tijdloze design van de Pampa Boot nog even modern en relevant als toen, en beschikbaar voor avonturiers wereldwijd.

Op www.palladiumboots.com vind je de gehele waterproof collectie en de overige explorers uit de andere steden.

Zie hieronder de video met alle explorers.

Volg de explorers van team Amsterdam op Instagram:

Willem Sizoo @willemsizoo
Bastiaan Sizoo @bastiaansizoo
Eelco Wortman @0wnperspective
Maxim Vanheertum @guillaumebecotte
Cristina Munteanu @crisam
Comments:Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven. Volg hem op Instagram @larstibben


Palladium 2014 Fall/Winter Collectie

Palladium 2014 Fall/Winter Collectie

Volg ons op Facebook!