Familie trip naar de Cote d’Azur

Familie trip naar de Cote d’Azur

TRAVEL | door Lars Tibben

Frankrijk is de bestemming voor Nederlanders voor een road trip. Het zuiden van Frankrijk, wie is er nu niet gek op? Samen met mijn vrouw en twee kinderen vertrok ik begin augustus richting het zuiden om te genieten van croissants, gezellige markten, zon en strand. Wij houden ervan om nieuwe plekjes te ontdekken. Hieronder een korte recap van onze trip en bekijk onderaan het artikel onze video.

Na een tocht van 13 uur kwamen wij aan in Cagnes sur Mer. Via Eurocamp hadden wij een luxe stacarvan gehuurd op camping  Green Park. De camping ligt in een natuurgebied, met genoeg entertainment voor de kids. Alles wat wij nodig hadden, want vakantie is voor ons quality time. Onze telefoons overdag uit en alle aandacht naar onze kinderen.

Wij zijn ochtendmensen, dus vroeg op pad. Ontbijten op een gezellig terras in één van de omliggende dorpjes, Vence was onze favoriet. Met volle buikjes richting het strand. Juan les pins heeft een heerlijk strand. Het is daar rustig en het water is kalm. Ideaal voor kids. Na een paar uur op het strand gingen wij meestal richting verschillende dorpjes of winkelen bij Polygone Riviera, het grootste winkelcentrum van Europa.

Een trip naar Gorges du Verdon kon natuurlijk niet ontbreken. Mijn favoriete plek waar ik vroeger als kind ook vaak kwam. De bekendste en grootste kloof van Europa. Uitgesleten door een rivier over een lengte van 25 kilometer. Met een bootje gingen door de kloof en genoten van de omgeving. Eén nadeel: het is mega toeristisch.

Onze trip was niet compleet zonder een geweldige familie auto. De 5008 van Peugeot is de perfecte auto voor een road trip. Genoeg bagage en zitruimte, rijcomfort en niet heel onbelangrijk de auto is zuinig. Meer info over de auto, klik hier.

Zie hieronder onze video:
Comments:Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven. Volg hem op Instagram @larstibben


TUI introduceert de Holiday Escape Room

TUI introduceert de Holiday Escape Room

Reisfanaten gezocht

Reisfanaten gezocht

Volg ons op Facebook!