Feestelijk en gezond het nieuwe jaar in met de cocktails van FLUÈRE

Feestelijk en gezond het nieuwe jaar in met de cocktails van FLUÈRE

FOOD & DRINKS | door Redactie

Alcoholvrij drinken lijkt tegenwoordig erg populair. Na de drukke, maar gezellige feestdagen zadelen mensen zich te vaak het goede voornemen op om gezonder te leven. Wil je in Dry January wel gewoon gezellig een drankje blijven drinken? Geen probleem met de nieuwe spiritsmaken van FLUÈRE!

Fluere hals

Een non-alcoholische cocktail drinken is handig wanneer je onder werktijd een afspraak hebt, bovendien gezond voor je lichaam en al helemaal niet saai! Met de alcoholvrije spirits van FLUÈRE zijn er genoeg mogelijkheden om verschillende cocktails te maken. De drie smaken FLUÈRE Original, Spiced Cane Dark Roast en Raspberry geven een volwaardig alternatief voor de bartenders onder ons. Bestel een heerlijke non-alcoholic FLUÈRE spirit cocktail in de betere cocktailbars in Nederland of koop een fles bij de Gall & Gall slijterij (0,7L tegen de adviesprijs van €22,99).

Hoe het kan dat deze spirits even lekker smaken als cocktails die echt alcohol bevatten? In plaats van alcohol, hebben de drankjes van FLUÈRE sterke extracten die de smaak van een echte cocktail nabootsen. De basis van deze spirits zijn gemaakt van gedestilleerde botanicals en natuurlijke extracten. Dit geeft elk drankje een sterk karakter en een stevige bite. FLUÈRE is helemaal ontwikkeld op de basis van een goede, zorgvuldig samengestelde smaak.

Hieronder een paar recepten waarmee jij je Dry January makkelijk door kan komen en hier zelfs een Dry 2020 van kan maken…

FLUÈRE Original werd in 2017 gelanceerd en is inmiddels verkrijgbaar in 28 landen wereldwijd. Deze heerlijke alcoholvrije spirit bevat gedestilleerde botanicals, zoals Jeneverbes uit de Himalaya, lavendel uit de Franse Provence, Mediterrane citroenzeste en koriander uit Casablanca. Oftewel; een verfrissende en florale spirit!

FLUÈRE GIMLET

• 60ml FLUÈRE Original
• 20ml Rose’s Lime Cordial
• 5ml vers limoensap

Schenk de ingrediënten in een mixing glas gevuld met ijs. Roer, schenk uit en zeef in een voorgekoeld Nick & Nora of coupe glas. Garneer met een cocktailkers in het glas.

Dit jaar introduceert FLUÈRE twee nieuwe alcoholvrije spirits; de Spiced Cane Dark Roast en de Raspberry. De FLUÈRE Spiced Cane Dark Roast bevat natuurlijke extracten, zoals gebrande koffiebonen, toffee, tonkabonen en zoethout. Een heerlijk donkere aroma die zorgt voor een smaakervaring zoals je krijgt bij het drinken van bruine rum en bourbon. De Raspberry heeft een lichte, fruitige smaaksensatie. Deze zoete ervaring beleef je optimaal wanneer je deze spirit mengt met wat sodawater of een frisse tonic.

0.4 Spiced Cane Roast, Raspberry

FLUÈRE OLD FASHIONED

• 60ml FLUÈRE Spiced Cane Dark Roast
• 2 bar spoons ‘Black strap’-melasse of suikersiroop
• 4 scheutjes Orange Bitters

Stir de ingrediënten in een mixing glas gevuld met ijs, zo’n 5 – 10 seconden. Schenk uit en zeef in een tumblerglas gevuld met ijs. Garneer met een twist van sinaasappelschil en rasp pure chocolade over het glas.

FLUÈRE RASPBERRY COLLINS

• 60ml FLUÈRE Raspberry
• 25ml vers citroensap
• 20ml suikersiroop
• Top met sodawater (100 – 120ml)

Shake de ingrediënten (behalve sodawater) met een cocktailshaker gevuld met ijs. Zeef en schenk uit in een Collins-glas gevuld met ijs. Top af met sodawater, roer kort en garneer met verse munt en een verse framboos in het glas.Comments:


Volg ons op Facebook!