Fit het weekend in met Fittest Friday by David Lloyd Amsterdam

Fit het weekend in met Fittest Friday by David Lloyd Amsterdam

LIFESTYLE | door Redactie

Start je weekend fit bij David Lloyd Amsterdam. Tijdens de Fittest Friday tussen 16:00 en 21:00 uur stelt David Lloyd haar club open voor iedereen! Je kunt dan gratis gebruiken maken van alle faciliteiten. David Lloyd Amsterdam heeft op deze dag een aangepast lesprogramma, van rustgevende Yin Yoga tot een BLAZE-workout met live-DJ. Na de workouts staan er gezonde bites en heerlijke mocktails klaar.

Vrijdag 28 februari is er weer een editie van de Fittest Friday by David Lloyd Amsterdam. Elke laatste vrijdag van de maand organiseert David Lloyd Amsterdam de gezondste vrijdagmiddagborrel om fit je weekend in te gaan. Naast het Fittest Friday-programma staat het je vrij om te trainen of gebruik te maken van de spa en het zwembad, want de David Lloyd Clubs hebben het allemaal onder één dak. Tijdens dit open-gym event zijn zowel leden als niet-leden welkom.

Het idee om ook de ‘vrijmibo’ op een sportieve manier vorm te geven sluit aan bij de missie van de David Lloyd Clubs om gezond in het leven te staan. Op deze manier geeft David Lloyd iedereen de mogelijkheid om fit het weekend in te gaan. Tijdens dit event staan trainers klaar om jouw sportieve doelstellingen te behalen en geven ze je actieve begeleiding.

www.davidlloyd.nl

Inschrijven voor een les kan bij binnenkomst of vooraf via deze link.Comments:


Volg ons op Facebook!