Foodies opgelet: Amsterdam Kookt!

Foodies opgelet: Amsterdam Kookt!

HOTSPOTS | door Redactie

Amsterdam Kookt is terug! Op 4, 5, 6 én 7 Augustus keert dit zomerse food festival terug naar het NDSM-werf in Amsterdam Noord. Het festival stond deze zomer al eerder in het Olympisch stadion en het Oosterpark en met groot succes!

Food festivals zijn tegenwoordig mega populair en schieten als paddenstoelen uit de grond. Amsterdam Kookt pakt het graag groots aan. De hele dag door verschillende liveoptredens, wel meer dan 80 verschillende foodtrucks en heel bijzonder eten.

Van zalig zoet tot verrukkelijk vlees of verassend vegan, op dit festival is er voor ieder wat wils. Probeer bijvoorbeeld een donut bij de donutfabriek, of een wrap van wrap ’n Rolling. Durf jij wel een beetje out of your comfortzone te gaan? Doe is gek en proef een sprinkhaan op een stokje bij de microbar. Try before you die, right?

Wij zijn geopend! #amsterdamkookt #chocolate #chocolatelovers #sweet @johnnydoodlenl

Een bericht gedeeld door Amsterdam Kookt (@amsterdamkookt) op


Naast allerlei verschillende foodtrucks, is er ook plaats gemaakt voor bierenbar. Hier kun je lekker op z’n bourgondisch genieten van allerlei speciaal biertjes. Ben je meer van de wijn? Geen zorgen, de meereizende Bar Druijf heeft van alles in het rek liggen. Laat je verassen door de verschillende wijnen en laat de sommeliers je vertellen welke wijn jouw eten nóg lekkerder maakt.


Behalve lekker eten en (live)muziek kun je er nog genoeg andere dingen doen. Zo draagt elke foodtruck ook iets bij aan het festival. Dit kan van alles zijn zoals een kookworkshop, spelletje of een expositie. Even klaar met eten? Maak een rondje en ontdek wat het festival allemaal nog meer te bieden heeft. En geen zorgen, voor de kleintjes is er ook genoeg te doen!

Toegang tot het festival is overigens gratis en makkelijk te bereiken. Vanaf Amsterdam Centraal steek je met de gratis pond het IJ over en je bent er!

 

Amsterdam Kookt
http://amsterdamkookt.nl/
NDSM-werf
Tt. Neveritaweg 61, Amsterdam Noord
Comments:Libertine Petit Café op de Noordermarkt

Libertine Petit Café op de Noordermarkt

De line up voor de achtste editie van Amsterdam Open Air

De line up voor de achtste editie van Amsterdam Open Air

Volg ons op Facebook!