G-Shock introduceert nieuwe G-steel serie

G-Shock introduceert nieuwe G-steel serie

STYLE | door Redactie

Een jaar na de lancering van de eerste robuuste G-STEEL serie presenteren de Japanse horlogemakers van Casio G-SHOCK nu twee nieuwe modellen binnen de serie: de GST-W110 en GST-W100. De horloges zijn volledig schokbestendig en uniek door de nieuwe layer guard structure; een bezel bestaande uit meerdere lagen gemaakt van kunststof en metaal.

De nieuwe GST-W110 en GST-W100 zijn kenmerkend door de verschillende kleuren en materialen in één bezel, wat zorgt voor een opvallend 3D-effect. Door de layer guard structure, een structuur van verschillende lagen, zijn de horloges schok- en waterbestendig. De GST-W110 heeft een bezel met een onderlaag van kunststof en bovenlaag van edelmetaal. Bij de GST-W100 is het metaal in de bezel vervangen door een laag van kunststof met hars-look. Dit design benadrukt de ‘tough look’ van hars. De GST-W110 en GST-W100 zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleurvariaties, allen met de vertrouwde sterkte constructie die we kennen van Casio G-SHOCK.

Door de gecombineerde analoge en digitale displays biedt de wijzerplaat uitstekende functionaliteit en leesbaarheid. De functie waarmee de wijzers met een druk op de knop tijdelijk van positie veranderen, zodat de wijzers niet in de weg zitten, zorgt ervoor dat het LCD altijd goed zichtbaar is. Daarnaast beschikt het horloge over een alarm-, stopwatch en timerfunctie, zichtbaar in drie kleine displays.

Het horloge heeft dubbele LED verlichting. Eén bevind zich op de 6-uurpositie en verlicht de wijzerplaat, terwijl de ander als backlight voor de LCD dient. Hiermee is alle informatie duidelijk zichtbaar, zelfs in het donker. De G-STEEL horloges zijn uitgerust met een batterij die op te laden is in zowel zon- als kunstlicht. In slechts een half uur is het horloge weer volledig opgeladen en klaar voor gebruik. Bovendien is de gehele G-STEEL collectie radio-gestuurd. De horloges ontvangen continue radiosignalen in bijna alle uithoeken van de wereld, waardoor de tijd overal tot op de seconde nauwkeurig wordt weergegeven.

De nieuwe G-STEEL collectie is online en bij verschillende G-SHOCK dealers in Nederland verkrijgbaar vanaf 279,-.

Schermafbeelding 2017-02-15 om 18.25.02
Comments:Redactie

Volg The Urbanites ook op Instagram @theurbanites_nl


Pure White lanceert Cosmic Jungle collectie

Pure White lanceert Cosmic Jungle collectie

FOREVER GRUNGE

FOREVER GRUNGE

Volg ons op Facebook!