G-Shock X SUPRA

G-Shock X SUPRA

STYLE | door Darnell Vitalis

G-Shock en SUPRA gaan voor de tweede keer een samenwerking aan en lanceren een bijzonder horloge met bijpassende sneaker. Deze samenwerking legt de nadruk op de innovatieve technische functies en stijlvolle aspecten die G-Shock en SUPRA beiden nastreven in hun collecties.

Het resultaat van deze samenwerking is de GDX6900SP-1, dit model wordt in gelimiteerde oplage uitgebracht en is volledig voorzien van een stippenprint, gecombineerd met een zwart matte horlogering. Uiteraard is dit model schokbestendig, waterdicht tot 20 bar, voorzien van stopwatch, mute optie en wereldtijd. Andere functies van de GDX6900SP-1 zijn de display die 4 tijdzones laat zien, auto LED verlichting en een batterij die 10 jaar meegaat, allemaal verpakt in een behuizing van 53,9 millimeter.

G-Shock-X-SUPRA

De inspiratie voor de G-Shock X SUPRA sneaker komt voort uit het bekende Estaban SUPRA model van skateboarder Stevie Williams. De sneaker is opgebouwd uit een combinatie van zwart leer waarin de stippen van het horloge terugkomen, zilver metallic leer en zwart canvas. De schoen biedt optimaal comfort dankzij de gewatteerde binnenzijde, de witte tussenzool is vervaardigd uit lichtgewicht SUPRAFOAM. Dit model speelt in op de snelle atletische levensstijl, om tractie en extra bescherming tegen stoten te garanderen is het model namelijk voorzien van een witte rubberen zool en doorschijnende hielbescherming.

De GDX6900SP-1 G-Shock is medio augustus verkrijgbaar in geselecteerde shops. Verkoopprijs zal €159,- zijn.
Comments:Darnell Vitalis

I created The-Urbanites.nl for new local brands, labels and faces..


De Casio G-Shock X Maharishi

De Casio G-Shock X Maharishi

Undercover met G-Shock

Undercover met G-Shock

Volg ons op Facebook!