G-Star RAW Spring/Summer 2017

G-Star RAW Spring/Summer 2017

STYLE | door Lars Tibben

G-Star RAW heeft voor Spring/Summer 2017 zijn kijk op denim naar een nog hoger niveau gebracht, door een nieuwe blik te werpen op een van de kernelementen van het merk: RAW Denim.

Voor Spring/Summer 2017 komt G-Star RAW met een serie basisstukken voor heren en dames, die gemaakt zijn van alleen het beste – onbehandelde en pure – raw denim. Het resultaat is een nieuwe benadering van het kernproduct van het merk en de lancering van een nieuwe collectie binnen RAW Denim. Een aantal van de iconische modellen van het merk zoals de 5620 G-Star Elwood, de Arc en de Revend zijn uitgevoerd in de beste raw materialen voor heren en dames. De grootste release van deze zomer – de Staq – is ook aangepast aan het nieuwe seizoen met een donkere selvedge; een denim dat er robuust uitziet en toch zacht aanvoelt. De Midge jean voor dames komt ook terug, uitgevoerd in raw denim met zowel de klassieke boyfriend fit als het nieuwe model: de Midge Multi Pocket Overall.

Tot slot geeft de RAW Denim collectie een vernieuwde kijk op selvedge-denim van de hoogste kwaliteit. Met de terugkomst van de serie RAW Essentials – een complete denim outfit bestaande uit een jack, jeans en shirt, gemaakt met de beste kwaliteit Red Listing denim – blijft G-Star RAW trouw aan zijn erfgoed, kwaliteit en innovatie.

De RAW Denim collectie is vanaf december 2016 verkrijgbaar in de winkel en online.Tags:


Comments:Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven. Volg hem op Instagram @larstibben


G-Star RAW en Pharrell vragen “Wat is RAW?”

G-Star RAW en Pharrell vragen “Wat is RAW?”

Pharrell Williams opent de deuren van zijn nieuwe ‘denim home’

Pharrell Williams opent de deuren van zijn nieuwe ‘denim home’

Volg ons op Facebook!