Genieten van het warme weer doe je op deze hotspots!

Genieten van het warme weer doe je op deze hotspots!

HOTSPOTS | door Redactie

Terwijl de verhoudingen van de stad langzaam veranderen, met vetrekkende studenten en massa’s toeristen die de stad binnenstromen, begint het weer ook eindelijk een omslagpunt te krijgen. Het zonnetje komt door en de tempraturen stijgen. Helaas heeft niet iedereen de mogelijkheid de stad te ontsnappen voor een week(end)je weg, daarom brengen wij een dagje weg naar jou! En natuurlijk laten we je met die warme tempraturen niet te ver fietsen, daarom een hotspot in ieder deel van de stad waar je nét kunt doen alsof je op vakantie bent.

 

Amsterdam Noord | Pllek Amsterdam

Pllek is een groot cafe-restaurant aan het IJ. Het heeft een groot terras aan het water met een klein strand erbij waar je heerlijk in de zon kunt chillen. Het cafe-restaurant biedt een groot aanbod aan fingerfoods, cocktails en biertjes, maar je kunt hier ook dineren met een prachtig uitzicht over Amsterdam.

Tt. Neveritaweg 59, Amsterdam
http://www.pllek.nl/


 

Amsterdam Oost | Canvas op de 7e, Volkshotel

Op het dakterras van het Volkshotel vind je Canvas op de 7e. Canvas is een plek voor dag en nacht. Overdag geniet je lekker van de zon op het terras en ’s avonds kijk je je ogen uit over het prachtig verlichte Amsterdam. Bestel een wijntje en enjoy!

Wibautstraat 150, Amsterdam
https://www.volkshotel.nl/nl/canvas/


 

Amsterdam Zuid | Strandzuid

In Zuid ga je naar Strandzuid. Op dit mega terrein aan het water kun je net even doen alsof je op vakantie bent. De zomerse menukaart staat vol lekkere gerechtjes voor lunch, borrel of diner. Leef je uit op het lekkere terras of in een van de ligstoelen op het ‘strand’ met een lekker koud drankje.

Europaplein 22, Amsterdam
http://www.strand-zuid.nl/

We kunnen niet wachten op die lange zwoele zomeravonden. #strandzuid

Een bericht gedeeld door Strandzuid (@strandzuid) op


 

Amsterdam West | Floor 17, Apollo Hotel

Randje Rembrandtpark, op het dakterras van het Apollo Hotel zit op de 17e verdieping Floor 17. Vanaf 12 uur kun je hier aanschuiven voor de lunch onder het genot van een verslavend uitzicht over Amsterdam. Trommel wat vriend(in)en bij elkaar en relax op de fijne loungebanken met een aangenaam drankje. Hier kun je terecht voor zowel lunch, borrel en diner. In de zomer vind hier ook eens in de zoveel tijd Rooftop Movienights plaats. Voor meer informatie daarover klik je hier.

Staalmeesterslaan 410, Amsterdam
http://www.floor17.nl/


Amsterdam Centrum | Hannekes Boom

Hannekes Boom is een all time favoriet om lekker te eten met vrienden. Deze strandtent staat middenin de stad vlakbij Centraal Station en is omringd door water. Hier kun je ook aanmeren met je boot. Op de menukaart vind je allerlei simpele lekkere lunch en borrelhapjes met liefde voor je gemaakt.

Dijksgracht 4, Amsterdam
http://www.hannekesboom.nl/

Ook de herfst is mooi bij mij!

Een bericht gedeeld door Hannekesboom (@hannekesboom) op
Comments:Uniqlo komt naar Amsterdam

Uniqlo komt naar Amsterdam

Libertine Petit Café op de Noordermarkt

Libertine Petit Café op de Noordermarkt

Volg ons op Facebook!