Georgie’s Wundergarten, not just a festival

Georgie’s Wundergarten, not just a festival

uncategorized | door Darnell Vitalis

De boodschap van Georgie is duidelijk: saamhorigheid is key en samen bouwen aan een mooiere, vredelievende wereld is van nu. Die boodschap wil Georgie niet alleen uitdragen tijdens zijn festival, maar ook buiten het terrein en buiten de festivaluren. Vandaar Lijst Georgie, een sociaal-ideologische partij die niet uit de lucht gegrepen is: in het verleden maakte Georgie al politieke statements door vluchtelingen uit te nodigen in Georgies eendaagse festivalvrijstaat, door mobiele telefoons te weren en nu met de prikkelende vraag naar idealen en hoe deze te verwezenlijken.

 Georgiaanse Utopia

Het hoogst haalbare doel van Georgie: een vrijstaat stichten waar liefde, vrijheid, kunst en extase heersen. Dat tracht de festivalgoeroe tijdens Wundergarten, een alternatief hippie-stijl feest op bijzondere locaties in en rond Amsterdam. Hier verzamelen zich avonturiers, romantici, filosofen en paradijsvogels die samen verder denken dan de dag en de nacht die voor hen ligt. Aldus Georgie: “Wundergarten is een plek om met de kaleidoscopische bril van de kunsten de wereld te ontfilteren en van algoritmes te ontdoen. Dé plek om van nepnieuws echte liefde te maken, alles gerealiseerd dankzij mijn lieve en loyale achterban”.

Riekershaven

De Georgianen nestelen zich op 7 juli 2018 op Riekerhaven, de dag waarop het nu nog geheime partijprogramma gepresenteerd wordt. Het is een programma waarin saamhorigheid en anti-vertrutting centraal staan en waarin het ware Utopia ontvouwd wordt. Tipje van de sluier: er zijn samenwerkingen met Sisyphos uit Berlijn en de goa-hippes van Dutch Acid Family. Diverse live bandjes worden geprogrammeerd i.s.m. de Amsterdammers van Nightcare en Pacific Park en er wordt een gay-stage gebouwd met Der Mädchenclub. Vul dat aan met theater, performances, een immens doolhof en nog veel meer verrassingen en je hebt de kaders van Wundergarten.

Stemmen

In plaats van stembiljetten deelt Georgie dagbiljetten uit, verkrijgbaar via georgies.nl. Met iedere bijdrage wordt de bouw van het Georgiaanse Utopia verder gerealiseerd. Houdt daarnaast de biljetten door Amsterdam in de gaten die je prikkelen tot die ene belangrijke vraag: hoe ziet mijn Wundergarten er uit?

Locatie: Riekerhaven Amsterdam

Datum: Zaterdag 7 juli 2018

Tijd: 12:00 tot 23:00

Dagticket: €39,50

Nachtticket: 12,50

Dag- & nachtticket: €50,00

Check www.georgies.nl voor tickets en volg hen op social media.Comments:Darnell Vitalis

I created The-Urbanites.nl for new local brands, labels and faces..

Volg ons op Facebook!