Gin van de Aldi uitgeroepen tot de beste!

Gin van de Aldi uitgeroepen tot de beste!

LIFESTYLE | door Redactie

Duitse supermarktketen Aldi komt steeds hoger op onze watchlist te staan. Deze zomer lijken ze een geheel nieuwe weg in te slaan and we like it! Na de opblaasbare jacuzzi en de gin&tonic ijsjes nu dit!

Op de international Wine and Spirits Competetion (IWSC) heeft de fles gin van de Aldi de gouden medaille gekregen. De medailles worden uitgereikt op basis van een chemische analyse van het product en het oordeel van een professionele jury die de deelnemende dranken blind proeft. Het zal voor veel geliefde gin merken een flinke klap in hun gezicht zijn geweest, toen de simpele Duitse winkelketen er met de eerste prijs vandoor ging.

42BA91F100000578-4734910-image-a-17_1501145622551

Het leukste van alles is dat deze fles gin maar een tientje kost! Een flinke prestatie als je kijkt naar de concurrentie. Even ter vergelijking: de gin die op de tweede plek is beland, kost je maar liefst 40 pond. En toch zijn we er vaak van overtuigd dat hoe hoger de prijs, des te beter de kwaliteit.

 

Aldi heeft op de IWSC ook nog een andere prijs binnen gesleept namelijk: ‘beste drankenlijn die door een supermarkt zelf geproduceerd wordt’.

Helaas is de London Dry Gin van de Aldi nu alleen nog maar verkrijgbaar in Groot-Brittanië, maar met zo’n succes als dit zal Aldi het aanbod snel gaan uitbreiden. Nog eventjes wachten dus en dan kun je ook genieten van een van ’s werelds beste Gins. En dat voor maar een tientje!

Misschien moeten we voortaan toch maar wat vaker boodschappen gaan doen bij de Aldi.
Comments:Gin en Tonic ijsjes bij de Aldi zijn back!

Gin en Tonic ijsjes bij de Aldi zijn back!

Aldi serveert wijn met de helft minder calorieën

Aldi serveert wijn met de helft minder calorieën

Volg ons op Facebook!