Het perfecte matras voor iedere slaper

Het perfecte matras voor iedere slaper

LIFESTYLE | door Lars Tibben

Het is belangrijk om elke nacht genoeg uren te kunnen slapen. Daarom is een goed matras een wijze investering. Slaap heeft namelijk grote invloed op je gezondheid. Ben jij toe aan een nieuwe matras? Lees dan verder en kijk daarna op de website van Simba.

De matrassen van Simba hebben een unieke combinatie van 2500 conische veren & traagschuim en garandeert een heerlijke nachtrust. Dit matras is geschikt voor elk type slaper ongeacht je slaappatroon. De veren bewegen los van elkaar met je lichaam mee en bieden daardoor de optimale ondersteuning. Het traagschuim vormt zich naar de contouren van je lichaam. Hierdoor neem je automatisch een ontspannen houding aan en slaap je rustiger.

Dit hightech matras bestaat uit vijf lagen die zich volledig naar je lichaam vormen. De basis van het matras bestaat uit koudschuim. Dat zorgt voor een stabiele ondersteuning op de juiste plekken. De tweede laag, het visco-elastische traagschuim, vormt zich perfect naar de contouren van je lichaam. De derde laag bestaat uit de conische pocketveren voor een dynamische ondersteuning. De vierde laag is gemaakt van ademende simbatex. Dit biedt een zachte ondersteuning en verkoeling terwijl je slaapt. Dan de vijfde laag, het slaapoppervlak, zorgt voor een fris slaapgevoel en optimale hygiëne. Zo word je elke dag weer fris en fruitig wakker.

Simba-matras-vijf-lagen

De Simba matrassen passen op ieder soort oppervlakte; lattenbodem, boxspring of gewoon op de grond. Als je eenmaal op een Simba matras geslapen hebt, wil je nooit meer anders. Daarom krijg je 100 nachten proeftijd. Vind je het matras dan toch niks? Dan stuur je hem weer terug.

Sleep better, whatever your sleeping pattern.

https://simbamatras.nl/
Comments:Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven. Volg hem op Instagram @larstibben


The Flower Family

The Flower Family

Desperados lanceert Desperados Ginger

Desperados lanceert Desperados Ginger

Volg ons op Facebook!