Hier vind je het lekkerste vlees van Rotterdam

Hier vind je het lekkerste vlees van Rotterdam

HOTSPOTS | door Redactie

Dit restaurant is een ware hemel voor echte vleesliefhebbers! Voor de Rotterdamse vleesliefhebbers moet je wel bekend zijn bij vleescafé Meat. Er wordt kwalitatief hoogwaardig vlees geserveerd.

Wil je meer leren over je favoriete stukje vlees dan help café Meat je daar graag bij. Een aantal keer per jaar biedt het restaurant een Meatclass aan. Ook deze maand op 25 januari vindt er een Meatclass plaats, die staat geheel in het teken van het oer-Hollandse Maas-Rijn-IJsselrundvlees, ofterwel MRIJ.

Topslager Piet van den Berg zal tijdens een avondvullend programma alles vertellen over wat er speciaal is aan zijn MRIJ-runderen. Natuurlijk wil je dat heerlijke vlees ook proeven daarom zal de chef-kok van Meat vijf gerechten op een geheel andere wijze bereiden, zodat jij de diversiteit van dit vlees kunt zien en proeven. Om niks te verspillen en om duurzame gerechten te serveren wordt de hele koe gebruikt van kop tot staart. Piet weet over elk deel van de koe wel wat te vertellen.

Je betaalt voor deze avond 50 euro waarbij wijn en bier is inbegrepen. Ben je geïnteresseerd? Dan kun je je aanmelden via de mail naar: info@meat-rotterdam.nl

Meat Rotterdam
http://www.meat-rotterdam.nl
Haringvliet 635-637
Comments:Buddha to Buddha opent House of Valentine

Buddha to Buddha opent House of Valentine

Jenever in de hoofdrol in de Vault Bar

Jenever in de hoofdrol in de Vault Bar

Volg ons op Facebook!