Holistisch sporten bij bbb health boutique

Holistisch sporten bij bbb health boutique

LIFESTYLE | door Redactie

Cliché maar waar: met de ingang van het nieuwe jaar leg je je sportregime weer even onder de loep. Je gaat weer met frisse moed aan de slag of je schrijft je in voor een nieuwe sportschool. Wij besloten het de afgelopen 3 maanden eens over een andere boeg te gooien. Een holistische boeg zelfs: bij de bbb health boutique. Een kleine sportclub voor louter ladies. De drie B’s staan voor beauty, body workouts en lifestyle balance.

Die focus op vrouwen uit zich in een andere manier van sporten (want anders is het, geloof ons) dan je gewend bent. In plaats van de reguliere zaallesjes of fitnessapparaten duik je bij bbb een warmtecabine in voor een workout van 30 minuten. Alleen je hoofd hangt buiten de cabine. Een half uur lang doe je allerlei oefeningen op je rug, buik, zij en knieën. Elastieken in de cabine geven jou het beetje weerstand dat je nodig hebt. Je traint vooral je vrouwelijke spiergroepen – buik, billen en benen- waardoor je je lichaam op een mooie manier shaped.  Die cabine-oefeningen doe je in een lesje, of je werkt op eigen houtje jouw persoonlijk opgestelde lijstje met oefeningen af. Er zijn altijd lifestylecoaches aanwezig om je te helpen als dat nodig is. Daarnaast kan je ook zaallesjes volgen zoals yoga, pilates en bodyshape.

Bij The Urbanites waren we behoorlijk nieuwsgierig geworden na het horen van een aantal lovende ervaringen (als in: de kilo’s vloooogen er van af) dus klopten we aan bij bbb health boutique en gingen de uitdaging aan voor drie maanden. Na een intake van behoorlijk wat vragen over je leef-, eet- en sportpatroon, je doeleinden en valkuilen, een meting en rondleiding konden we aan de slag. Na drie maanden geen kilo’s verloren, maar wel op een fijne en andere manier gesport. Het is een fijne manier van bewegen en hoewel het een andere inspanning is dan een uurtje kickboksen is het zeker niet onverdienstelijk. Daarnaast is het sporten bij bbb minder een ‘hustle’ omdat het maar 30 minuten duurt. Dus handig voor als je graag even voor werk wilt sporten, maar geen ontzettend ochtendmens bent en om 7.00 uur nog liever in bed ligt dan dat je je in het zweet werkt.

Nieuwsgierig geworden? Boek gewoon eens een proefles, bbb health boutique heeft vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Den Haag, Tilburg en binnenkort ook Delft. Een proefles boek je hier.

BP_BBB_14022016_LOWRES_121

 
Comments:Redactie

Volg The Urbanites ook op Instagram @theurbanites_nl


Comfortabel, warm en duurzaam de winter door met Wedze thermokleding van Decathlon

Comfortabel, warm en duurzaam de winter door met Wedze thermokleding van Decathlon

Kidsweek by David Lloyd tijdens de kerstvakantie

Kidsweek by David Lloyd tijdens de kerstvakantie

Volg ons op Facebook!