Hotspot: Café AMOI in Amsterdam-West

Hotspot: Café AMOI in Amsterdam-West

HOTSPOTS | door Redactie

Hou je van Indonesisch eten? Dan moet je zeker eens langs gaan bij Amoi. Amoi is een van onze favoriete hotspots en bevindt zich op de gezellige en bruisende Kinkerstraat in Amsterdam-West. Café Amoi serveert kleine gerechten om te delen in een sfeervol restaurant.

Drinks In between foods

Een bericht gedeeld door Christina (@miss_okapi) op

Letterlijk vertaald betekend Amoi het jongere zusje. Café Amoi is het zusje van het voormalige restaurant Sarang Mas aan de Rokin. Het jongere zusje doet graag dingen op haar eigen manier. Amoi is zoals ze het zelf mooi omschrijven: “speels, origineel, modern en houdt van heel veel gezelligheid.” Karaktereigenschappen die wel kloppen als je er naar binnen wandelt. Amoi heeft namelijk een warm en knus interieur met een relaxte sfeer. Met een eetkaart vol bijzondere maar ook klassieke Indonesische gerechten en niet te vergeten een uitgebreide drankenkaart.

Vrijmibo tijd! Snack atack 🌽🍻 #cafeamoi #vrijmibo #fricandeljagung #sataykambing #enak #bintang

Een bericht gedeeld door Café AMOI (@cafe_amoi) op

Het idee van Amoi is dat je meerdere kleine gerechten bestelt, zodat de tafel volstaat met lekkere hapjes. De gerechten zijn perfect om te delen. Zo kan je alles proeven en kennis maken met nieuwe smaken uit de Indonesische keuken. Op de kaart staan gerechten zoals gefrituurde maïskoekjes, gestoofd rundvlees in pikante kokossaus, loempia’s gevuld met eend, groenten in kokossaus en verschillende sateetjes. Bij dit heerlijke eten mag er natuurlijk geen drankje ontbreken. Je kunt gaan voor een klassiek Bintang biertje. Voor wie minder van bier houdt, is er ruime keuzen uit sterke dranken, heerlijk gin-tonics en bijzondere cocktails.

Café AMOI
Kinkerstraat 53, Amsterdam
http://www.cafeamoi.nl
Comments:De DUTCH CREATIVITY FESTIVAL line-up is compleet!

De DUTCH CREATIVITY FESTIVAL line-up is compleet!

Nieuw in Amsterdam: Hotel The Craftsmen

Nieuw in Amsterdam: Hotel The Craftsmen

Volg ons op Facebook!