Hotspot: Van Wonderen Stroopwafels

Hotspot: Van Wonderen Stroopwafels

HOTSPOTS | door Redactie

Stroopwafels. Wie is er nu niet gek op? Deze guilty pleasure van Nederlandse bodem is al zó oud. Al sinds 1850 kunnen wij van deze heerlijkheid genieten. Het is daarom dan ook extra leuk dat er een nieuwe stroopwafel winkel geopend is in hartje Amsterdam!

Nog een stroopwafelwinkel in Amsterdam? Hebben we daar niet al genoeg van? Verse stroopwafels kun je natuurlijk op heel veel plekken in Amsterdam vinden, maar niet zo een als bij Van Wonderen stroopwafels. De stroopwafels hier zijn namelijk geen normale stroopwafels. Zij maken stroopwafels met allerlei smakencombo’s zoals Oreo’s, M&M’s, salted caramel of pistachenootjes. De smakencombinaties veranderen verder regelmatig en zullen ook nog verder uitgebreid worden. Reden genoeg om er vaker heen te gaan dus!

Ook voor deze heerlijke Ice Coffee met Caramel en stroopwafel ben je bij ons aan het juiste adres! 👩🏼‍🍳✨

Een bericht gedeeld door Van Wonderen Stroopwafels (@vanwonderen.stroopwafels) op

Naast dat ze heerlijk smaken, zien de stroopwafels er ook nog eens heel leuk uit! Van Wonderen Stroopwafels is een echt zoet paradijs waar je, naast stroopwafels in alle soorten en maten, ook nog eens heen kunt voor allerlei chocolaatjes en lekkere koffie! Zo vind je er ook deze Ice coffee caramel mét stroopwafels (zie Instagram post hierboven). Het winkeltje is nu geopend aan de kalverstraat 190.

Van Wonderen Stroopwafels
Kalverstraat 190, Amsterdam
https://www.facebook.com/vanwonderen.stroopwafels/
Comments:Uniqlo komt naar Amsterdam

Uniqlo komt naar Amsterdam

Libertine Petit Café op de Noordermarkt

Libertine Petit Café op de Noordermarkt

Volg ons op Facebook!