Huiskamers worden DIY-clubs in de nieuwe D-track show van Desperados

Huiskamers worden DIY-clubs in de nieuwe D-track show van Desperados

ENTERTAINMENT | door Redactie

Wat verandert een feestje in FEEST? En wat verandert “een drankje doen” in een onvergetelijke avond? Die ene track waarbij iedereen uit z’n dak gaat! Desperados ontwikkelde een webserie waarin ze opzoek gaat naar die track, oftewel D-track, en laat zien hoe jij van je huiskamer een te gekke club maakt!

DO IT YOURSELF
DIY is het thema van een langer lopende campagne die eerder dit jaar werd afgetrapt met het evenement Desperados Sound Stage W.T.F. (Watt The Frequency). In Amsterdam vond een interactief DIY muziekexperiment plaats onder begeleiding van DJ KiNK, één van de meest gevraagde elektronische houseproducers van het moment. 

DIY Cultuur
Steeds meer mensen organiseren hun eigen feestjes thuis omdat ze hier het heft in eigen handen kunnen nemen en aan alle elementen op het feestje hun eigen draai kunnen geven. Desperados is gek op deze partystarters en DIY-cultuur, en wil met D-track alle huisfeesten naar een hoger level tillen.

In de online show komt dan ook uitvoerig aan bod hoe je van je woonkamer een Party Palace maakt. Van partytent tot lichtshow, alles kan. Alvast oprechte excuses aan alle buren van Nederland.

Dé Party Track van 2018
In de nieuwe campagne worden huis, tuin en keuken-DJ’s en producers opgeroepen om hun allerbeste zelfgemaakte track in te sturen en mee te dingen naar de titel Dé partytrack van 2018, oftewel D-track!

De D-track Show biedt een platform aan de volgende generatie om hun tracks aan een groot publiek te laten horen, want de grootste Nederlandse dj’s en producers begonnen ooit ook op hun slaapkamer.

In de serie worden de ingestuurde tracks “geroast of geproost” door de hosts Abelmanbroer en Mikey Dinero, zelf artiesten die hun eigen nummers produceren en daardoor weten wat daar bij komt kijken. Elke aflevering worden ze geholpen door gasten. En niet zomaar gasten! Bizzey, Tony Junior, Geraldine Kemper, Gierige Gasten en Yung Internet komen langs, en schijnen samen met de hosts hun licht over de tracks.

Elke aflevering kiezen ze een winnaar en bouwen ze een feestje in hun zelfgemaakt club.

Meedoen
Elke niet-ontdekte dj of producer kan een soundcloud of youtube link naar zijn of haar track insturen naar dtrack@desperados.com of vanaf de eerste aflevering deze link in de Youtube-comments droppen. De track doet dan mee en komt misschien wel langs in één van de volgende afleveringen.

“Desperados is hét drankje voor partystarters. Op festivals is Desperados een gevestigde naam met vaak een eigen stage, maar we willen ook graag jouw huisfeest naar een hoger level tillen. Daarom inspireren we met de online show D-track feestend Nederland om nog creatiever te worden bij het starten van het feestje en geven we Do it Yourself DJ talent een podium om te shinen,” aldus Frida Boeke, Brand Manager Desperados.



Comments:


Volg ons op Facebook!