Interviews met de meeste getalenteerde Instagrammers van dit moment

Interviews met de meeste getalenteerde Instagrammers van dit moment

STYLE | door Lars Tibben

Voor de najaarscampagne is Palladium voor het eerst in de geschiedenis een samenwerking aangegaan met professionele city explorers. In Europa zijn er vier teams samengesteld. Voor  de campagne in Amsterdam hebben zij gekozen voor de volgende explorers: Maxim Vanheertum, Cristina Munteanu, Eelco Wortman, Bastiaan Sizoo en Willem Sizoo. City exploring en The Urbanites is een perfecte match, daarom waren wij aanwezig bij het schieten van de campagne in Amsterdam en hebben wij 3 van de 5 explorers apart genomen voor een kort interview.

schermafbeelding-2016-11-02-om-23-13-12

Cristina Munteanu

Cristina begon vijf jaar geleden met een mode blog en schoot foto’s met een iPhone. Afgelopen jaar heeft zij haar eerste camera gekocht. Naast haar blog werkt zij als consultant voor zakelijke congressen en events in Brussel. Door Instagram en Cristina’s blog komt zij op de mooiste plekken van de wereld en krijgt zij de kans om creatief mee te werken aan campagnes voor merken, zoals deze van Palladium. Haar volgende trip op de planning is naar New York. “Ik kan niet wachten om deze geweldige stad te bezoeken en daar super veel foto’s te maken.” Voor de bewerking van foto’s gebruikt zij VSCO en heel soms Snapfeed.

Volg Cristina op Instagram @crisam

schermafbeelding-2016-11-02-om-23-15-56

Willem Sizoo

Willem begon op jonge leeftijd zijn fotografie carriere met het fotograferen van natuur en landschappen. Door het vele reizen ontmoette hij steeds meer mensen en ging zich vanaf dat moment verdiepen in portret & urban fotografie. Inmiddels werkt Willem samen met grote internationale merken, waar hij content voor maakt. Een methode om de perfecte foto te maken heeft hij niet. “Niet alles van te voren voorbereiden, kies een locatie/gebied, loop daar rond en wie weet kom je iets vets tegen.” Hij schiet alles op manual. Op die manier weet Willem dat hij optimaal gebruik kan maken van zijn camera. Op zijn bucketlist staan nog de  volgende bestemmingen, Chili, San Fransico, New York en China.

Volg Willem op Instagram @willemsizoo

schermafbeelding-2016-11-02-om-23-17-40

Willem Eelco

In maart 2015 besloot Eelco om zijn kantoorbaan op te zeggen en als fulltime fotograaf aan de slag te gaan. Hij werkt nu vast voor drie verschillende organisaties: een hoogsegment modewinkel, een sneakerstore en een fashion agency. Zijn ex, die werkte als stewardess nam Eelco vaak mee op reis. “Doordat ik op veel verschillende plaatsen kwam, werd ik geïnspireerd om dit vast te leggen. Ik kreeg goede reacties op deze foto’s. Dit motiveerde mij om door te gaan.” Op Instagram volgt Eelco een variatie aan fotografen. Van natuur tot straatfotografie. “Iedere dag ben ik nog verbaasd over hoeveel talent er rondloopt.” Voor het editen van zijn foto’s heeft hij nog nooit een app gebruikt. Hij werkt alleen met het programma Lightroom.

Volg Eelco op Instagram @0wnperspective
Comments:Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven. Volg hem op Instagram @larstibben


Uniqlo komt naar Amsterdam

Uniqlo komt naar Amsterdam

Libertine Petit Café op de Noordermarkt

Libertine Petit Café op de Noordermarkt

Volg ons op Facebook!