Kleurrijk festival Elrow komt naar Nederland

Kleurrijk festival Elrow komt naar Nederland

ENTERTAINMENT | door Redactie

Het entertainmentfestival Elrow, strijkt in september voor het eerst in haar geschiedenis neer in Nederland. Het zal plaats vinden op het festivalterrein bij de Amsterdamse NDSM werf. Wij kunnen in ieder geval niet wachten, wie wil er nou niet in een overweldigende fantasiewereld rondlopen. Welke thema’s er precies gebruikt gaan worden zal bekend worden gemaakt op social media, dus hou de Facebook page van Elrow in de gaten. 

Op het Elrow Town festival is iedereen welkom. Niet voor niets is het motto ‘Celebrate weirdness in all its amazing forms’. Goed is hierbij niet goed genoeg; positief shockeren, verrassen en laten genieten is waar het om draait. Bezoekers worden getriggerd om uit hun comfortzone te komen en zich te verliezen in de Elrow-droomwereld. House, techhouse, techno komt er van ruim twintig dj’s.

Schermafbeelding 2018-01-22 om 14.01.35

Elrow komt oorspronkelijk uit Barcelona en het eerste festival vond plaats in 2010. Met al een aantal jaar ervaring en eerdere succesvolle edities, moet het festival in Amsterdam gegarandeerd een succes worden. Het moet een speelplek voor volwassenen worden, een droomwereld vol surrealistische optredens, met kwalitatief goede dancemuziek. Wat je kunt verwachten, uitbundige confettiregens, trapeze-acts , straattheater van hoog niveau en natuurlijk het belangrijkste kleurrijk publiek dansend op de beats van top dj’s.

Momenteel is Elrow het snelst groeiende entertainmentconcept ter wereld. Er zijn themafeesten gegeven van Barcelona tot Bristol, van Shanghai tot Kaapstad en van New York tot Mumbai. Alleen vorig jaar al werden er 105 shows gegeven, in 24 landen. De shows en festivals trokken wereldwijd 1,8 miljoen bezoekers, waarover in totaal 25 ton aan confetti werd uitgestrooid. Wij hebben 8 september al in onze agenda staan, want dit feestje willen we zeker niet missen!

Schermafbeelding 2018-01-22 om 14.01.08

Elrow Town Festival 2018
Datum: zaterdag 8 september
Pre-registratie: Woensdag 17 januari via https://www.elrowtown.com/en/amsterdam
Start kaartverkoop: maandag 29 januari
Locatie: NDSM Werf Tijden: 12:00 – 23:00h
Muziekstijlen: House, Techhouse, Techno
Website: https://www.elrowtown.com/en/amsterdam
Comments:Uniqlo komt naar Amsterdam

Uniqlo komt naar Amsterdam

Libertine Petit Café op de Noordermarkt

Libertine Petit Café op de Noordermarkt

Volg ons op Facebook!